Domovská stránka > C > Co Potřebuji Na Fortnite?

Co potřebuji na Fortnite?

Minimální HW požadavky
  1. Procesor: Intel Core i3-4330TE 2.4GHz / AMD Phenom II X4 805.
  2. Grafická karta: Nvidia GeForce GT 520 v2 / Intel HD Graphics 4000 Desktop.
  3. Operační paměť: 4 GB RAM.
  4. Pevný disk: 20 GB volného místa.
  5. Operační systém: Windows 7 (64-bit)

Přečtěte si více

Související článek

Jaký počítač na hru fortnite?

Musíte mít Windows 10 (64bitovou verzi), procesor Intel Core i7-8700 nebo AMD Ryzen 7 3700x, grafickou kartu s alespoň 4 GB VRAM a SSD disk.

Jak na Fortnite?

Poznejte všechny mapy ve Fortnite.

Musíte si být pokaždé jistí, jak daná část mapy vypadá, kde je jaká budova, kde je kopec, nějaké vyvýšené místo, ze kterého může přijít hrozba. Zkrátka nesmíte o ničem dlouze přemýšlet, ale naopak vědět, odkud čekat útok. Nejvíce se při učení mapy soustřeďte na její střed.
Jak si zahrát Fortnite?
Herní platformy. Hru si můžete zahrát jak na Windows i Mac OS, tak i na konzolích jako jsou PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One nebo na mobilních telefonech, které mají iOS nebo Android. Mobilní platformy jsou propojeny mezi sebou.

A další otázka, na jaký notebook jde fortnite?

Notebook kompatibilní s Fortnite je k dispozici téměř pro každý rozpočet.
  • Herní počítač Dell Inspiron 15 7000 (nejlepší do 1 000 USD)
  • Micro Center PowerSpec 1510 (nejlepší 15palcový)
  • HP Omen 17 (nejlepší 17palcový)
  • Razer Blade (nejlepší přenosný)
Jak se dá stáhnout Fortnite?
Instalátor se jmenuje právě Epic Games a po jeho instalaci je prostřednictvím této aplikace možné nainstalovat samotnou hru Fortnite. Instalátor je možné formou . APK souboru stáhnout také z oficiálních stránek studia Epic Games. Po otevření adresy fortnite.com/android dojde ke stažení instalátoru.

Související článek

Kde hrát Fortnite?

Aplikace je k dispozici v obchodě App Store i Play Store. Hra je stejná, i když na menších obrazovkách se hraje o něco hůře.

A další otázka, kolik má gigabajtů fortnite?

Vývojáři oblíbené multiplayerové hry razantně zoptimalizovali její velikost. Namísto 90 GB na HDD zabírá nově jen 27 GB, sníží se prý i velikost všech budoucích updatů.
A další otázka, kde hrát fortnite?
Jak jsem již uvedl dříve, herní režim Save the World je aktuálně rovněž k dispozici pouze ke koupi. Je Fortnite k dispozici pro Android či iOS? Fortnite je k dispozici v obchodu Google Play a App Store. I když je hru na menších obrazovkách o něco těžší hrát a grafika není tak dobrá, hra samotná je stejná.

Kolik let je Fortnite?

2 roky. Tak „stará" je hra Fortnite, v níž střílíte zombíky, stavíte úkryty a bráníte je. Nejoblíbenější herní mód Battle Royal, v němž vítězí poslední přeživší, dvouleté výročí teprve oslaví – premiéru měl v srpnu 2017. 16,9 roku.
Jak se střílí ve Fortnite?
Ve hře se také objevuje horkovzdušný balón s dodávkou surovin (jak zbraní, tak materiálu), který přiletí kamkoli se mu zachce. Vy mu můžete pomoci při padání tím, že do něj začnete střílet. Narazit také můžete na prvek, který vám zprostředkuje pohled z keře. Přeměníte se za keř a jste téměř neviditelní.

A co je to fortnite?

Fortnite Battle Royale je multiplatformní free-to-play videohra vyvíjená studiem Epic Games. Byla vydána pro Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Android a Nintendo Switch. Je založená na hře Fortnite, kooperativní survival hře s prvky stavění.

By Lauder Dejarnett

Similar articles

Jak se stát lepší ve Fortnite? :: Jaký notebook pro tvorbu hudby?
Užitečné odkazy