Domovská stránka > C > Co Mám Napsat O Sobě?

Co mám napsat o sobě?

Strukturujte svou odpověď
  1. Vaše relevantní vzdělání a profesní zkušenosti.
  2. Klíčové dovednosti a znalosti, které máte a přímo se vztahují k této příležitosti.
  3. Co hledáte ve své nové roli a čím Vás právě tato nabídka oslovila.

Přečtěte si více

Související článek

Jak správně napsat adresu k rukám?

Na prvním řádku se uvede název společnosti. Pokud chcete jméno osoby zvýraznit, můžete k ručičkám přidat její název.

A další otázka, jaké schopnosti napsat do životopisu?

Uvádíte-li své dovednosti v takovémto moderním životopisu, zpravidla by měly být vyjádřeny jedním až třemi slovy napsanými verzálkami. V tomto oddíle se zaměřujte spíše na tvrdé než na měkké dovednosti (více na toto téma se dozvíte dále v textu) a uvádějte méně než 10 položek.
Co napsat na brigádu?
Vždy je vhodné napsat, že Vás zaujala daná nabídka a dále vypsat, proč jste vhodným kandidátem (např. že máte zkušenosti s podobnou prací, jste komunikativní, pracovití, rádi se učíte novým věcem, hledáte pracovní příležitost apod.). Také se můžete zeptat na podrobnosti, které Vás zajímají.

Jak napsat životopis bez pracovních zkušenosti?

Uveďte jakékoliv vaše znalosti a vědomosti, které vám mohou pomoci získat vysněnou práci. Napište do CV svoje školní i mimoškolní aktivity, zmiňte brigády i neplacenou praxi při škole. Životopis by měl být psán přehledně, věcně a stručně, nejedná se o slohovou práci, tu nikdo číst opravdu nebude.
A jak na první brigádu?
Na věku záleží

Přísná pravidla platí i pro mladistvé. Zakázaná je práce přesčas a v noci. Délka směny nesmí překročit 8 hodin. Navíc do 18 let nesmíte podepsat dohodu o hmotné odpovědnosti, takže zapomeňte na brigádu za pokladnou a téměř všude, kde se dostanete do kontaktu s penězi.

Související článek

Jak napsat adresu URL?

URL znamená internetovou adresu. Adresy URL se používají jak pro cílení odkazů, tak pro načítání obrázků a jiných souborů. Adresa URL směřující na stránku Seznamu je http://www.seznam.cz.

Následně, co napsat do profilu?

Osobní profil – do krátkého odstavce shrňte Vaše osobní kvality a odborné znalosti (maximálně 4 věty). Paragraf by měl reflektovat pozici, na kterou si dáváte přihlášku. Pracovní zkušenosti – zde popište pracovní náplň a shrňte, za co jste byl v práci odpovědný. Můžete také zmínit Vaše pracovní úspěchy a zásluhy.
Navíc, jak se stručně představit?
Motivace
  1. Závěrem vaší řeči by měl být přehled toho, čeho chcete profesně dosáhnout. Co vás na dané práci baví, čím vás naplňuje.
  2. Firmy nehledají jen odborníky znalé problematiky. Chtějí někoho, kdo se pozici bude věnovat s elánem, nasazením, cílevědomostí a bude na sobě makat.

Lidé se také ptají, jak napsat profil?

V tom případě se vám mohou hodit následující tipy.
  1. Začněte od zákazníka. Já vím, je to stránka o vás.
  2. Řekněte, co děláte. I když vám může připadat, že je to z vašich stránek zjevné, nenechávejte čtenáře na pochybách.
  3. Buďte sami sebou.
  4. Mluvte vlastním jazykem.
  5. Vynechte zbytečné detaily.
  6. Aktualizujte.
Můžete se také zeptat, jaké mohou být dovednosti?
Klasická psychologie rozděluje zpravidla dovednosti na intelektové, senzomotorické a motorické. Poslední dobou se však používá pojmu i v jiných oblastech, například v pojmech sociální dovednost, asertivní dovednost aj., kde bývá občas nahrazován výrazem kompetence.

Navíc, jaké jsou odborné znalosti?

Patří mezi ně např. schopnost efektivně komunikovat, řešit problémy, samostatně se učit a pracovat v týmu, ale i znalost cizích jazyků či práce s počítačem.

By Standford Groff

Similar articles

Co jsou to nákupy v aplikaci? :: Co uvest v životopisu?
Užitečné odkazy