Domovská stránka > J > Jak Uvolnit Místo Na Disku Google?

Jak uvolnit místo na disku Google?

Správa úložiště v zařízení
  1. Spusťte na zařízení Android aplikaci Google One.
  2. Nahoře klepněte na Úložiště Uvolnit úložiště k účtu.
  3. Vyberte kategorii, kterou chcete spravovat.
  4. Vyberte soubory, které chcete odstranit. Chcete-li soubory seřadit, klepněte nahoře na Filtrovat. .
  5. Po vybrání souborů nahoře klepněte na Smazat .

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Pokud jde o toto, jak vypnout onedrive windows 11?

Ve spodní části klikněte na možnost „Nápověda a nastavení" a v kontextové nabídce, která se načte, klikněte na možnost „Nastavení". Krok 3: Ve vašem počítači se otevře nové okno Microsoft OneDrive. Na kartě „Nastavení" zrušte zaškrtnutí políčka „Spustit OneDrive automaticky po přihlášení do systému Windows".
Když to vezmeme v úvahu, jak odstranit onedrive android?
OneDrive aplikací
  1. Otevřete Nastavení.
  2. Vyberte Aplikace.
  3. Klepněte na Správa aplikací.
  4. Vyhledejte a klepněte na OneDrive.
  5. Klepněte na Vynutit zastavení a potom na Vymazat data a Vymazat mezipaměť.
  6. Po dokončení aplikaci odinstalujte.
  7. Znovu aplikaci nainstalujte z Google Play.

Co to je OneDrive?

OneDrive je cloudová služba Microsoftu, která vás spojuje se všemi vašimi soubory. Umožňuje ukládat a chránit soubory, sdílet je s ostatními a dostat se k nim odkudkoli na všech svých zařízeních.
Když to vezmeme v úvahu, proč se mi vše ukládá na onedrive?
Bez ohledu na to, jestli máte jako výchozí místo pro ukládání svůj počítač nebo OneDrive, budou všechny soubory dostupné na vašem počítači. Aplikace OneDrive, která je integrovaná ve Windows 10, synchronizuje soubory mezi a vaším počítačem, takže soubory jsou zálohované, chráněné a dostupné na libovolném zařízení.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Jak změnit cíl ukládání souboru?

V Průzkumníku souborů najděte složku »Stažené soubory« a klikněte v horním menu na ikonu »Vlastnosti«. V nově otevřeném okně vlastností se přepněte na kartu »Umístění«. Zde můžete nastavit nové umístění úložiště stažených souborů. Nové nastavené potvrďte tlačítkem »OK«.
Jak přesunout soubory z OneDrive do PC?
V oznamovací oblasti Windows na hlavním panelu vyberte ikonu OneDrive cloudu. Vyberte Nastavení > & Nastavení nápovědy. Na kartě Backup vyberte Spravovat zálohování. V okně se zprávou Zálohovat složky vyberte složky, které chcete zálohovat, a pak vyberte Spustit zálohování.

Když to vezmeme v úvahu, jak vyprázdnit cloud?

Přejděte do Nastavení > Přihlásit se k účtu HUAWEI ID > Cloud > Cloudové úložiště > Správa úložiště > Cloud záloha a smažte cílová data. V Cloud 10.6.2.300 nebo novějším můžete mazat pouze všechna data funkce Cloud záloha na zařízení, nemůžete mazat jednotlivé položky funkce Cloud záloha.
Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout data z cloudu?
Stačí si složku OneDrive synchronizovat do svého počítače a tak můžete mít data jak u sebe v počítači, tak v cloudu. Po synchronizaci, se vám v průzkumníku souboru zobrazí složka OneDrive – Název Firmy, které vám umožní nahlížet do vašeho cloudového úložiště. Pozor, zpočátku jsou všechny soubory jen v režimu náhledu.

Kde je cloud?

Cloud je poskytování služeb či programů uložených na serverech poskytovatele, k nimž zákazník (uživatel) přistupuje na dálku a v zásadě odkudkoliv. Uživatelé cloudu typicky neplatí za vlastní technologie, tj. za nákup hardwaru a softwaru, ale za jeho užití.

By Nicholl Goracke

Similar articles

Jak stahovat filmy na notebooku? :: Jak pripojit OneDrive?
Užitečné odkazy