Domovská stránka > J > Jak Si Stáhnout Whatsapp Do Iphone?

Jak si stáhnout WhatsApp do Iphone?

Nejprve je nutné spustit aplikaci iTunes App Store na vašem mobilním telefonu. V App Store poté klikněte na ikonu HLEDAT. Do vyhledávacího pole zadejte klíčové slovo „WhatsApp“. Vyhledávání by vám mělo vrátit správnou aplikaci, která se plným názvem jmenuje WhatsApp Messenger.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak převést WhatsApp z Android na iPhone?

Nejprve je nutné software iTransor for WhatsApp nainstalovat na váš počítač či Mac, ke kterému následně připojíte daná zařízení, respektive telefon s Androidem a nový iPhone. Aplikace po spuštění dokáže následně sama detekovat daná zařízení.
Pokud jde o toto, jak nainstalovat whatsapp do telefonu?
Přejděte do obchodu Google Play a vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger. Klepněte na INSTALOVAT. Otevřete WhatsApp a pokračujte na další obrazovku odsouhlasením našich Podmínek použití.

Pokud jde o toto, jak prenest zprávy z whatsapp do iphone?

Krok 1: Jděte na Nastavení na WhatsApp na vašem starém telefonu s Androidem a klepněte na nastavení chatu -> Email Chat. Krok 2: Vyberte chaty WhatsApp, které chcete přenést do iPhone. Po zobrazení výzvy zvolte Připojte média pokud máte v úmyslu přenést přílohy spolu se zprávami. Jinak zvolte Bez médií.
Jak zálohovat WhatsApp z Android na iCloud?
Zálohování na iCloud

Své chaty můžete kdykoli zálohovat manuálně. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Zálohování chatů > Zálohovat nyní.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Následně, jak přenést data z whatsapp?

Naštěstí se však nabízí efektivní alternativa v podobě populární aplikace iTransor for WhatsApp, s jejíž pomocí lze rychle a jednoduše převést WhatsApp data z Androidu na iPhone na pouhých pár kliknutí.
Někdo se také může ptát, jak přesunout whatsapp do nového telefonu?
Na novém telefonu si stáhněte WhatsApp a zaregistrujte své nové telefonní číslo. Odstraňte účet WhatsApp spojený s vaším původním telefonním číslem.

Jak přeinstalovat WhatsApp?

WhatsApp je možné používat přímo na vašem počítači, a to i bez internetového prohlížeče. Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp.
Lidé se také ptají, jak nainstalovat vocap?
Bez ohledu na operační systém, ve kterém je spuštěn smartphone (Android nebo iOS), uživatelé snadno instalují Messenger WhatsApp.
  1. Metoda 1: Obchod Google Play.
  2. Metoda 2: Soubor APK.
  3. Metoda 3: Počítač
  4. Metoda 1: App Store.
  5. Metoda 2: iTunes.
  6. Metoda 3: Soubor IPA.

Lidé se také ptají, proč se nedaří nainstalovat whatsapp?

Pokud se vám aplikaci WhatsApp nedaří nainstalovat kvůli nedostatku místa na vašem zařízení, můžete zkusit vymazat data a mezipaměť služby Google Play: Otevřete Nastavení zařízení, klepněte na Aplikace a oznámení > Obchod Google Play > Info o aplikaci > Úložiště > VYMAZAT MEZIPAMĚŤ.

By Bobbye

Similar articles

Jak vypnout zvuk u reklam? :: Kolik alkoholu si můžu vzít do letadla?
Užitečné odkazy