Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Obchod Play Na Iphone?

Jak stáhnout Obchod Play na iPhone?

Ve webovém prohlížeči přejděte na své platební metody Google Play. Klikněte na Přidat novou platební metodu. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Lidé se také ptají, jak prenest data z iphone na xiaomi?

Jako první budete potřebovat aplikaci Air More, kterou si stáhněte jak do nového, tak i starého zařízení. Po instalaci aplikaci otevřete a v pravém dolním rohu klikněte na ikonku "More". Následně v kolonce Other tools zvolte na obou zařízeních "Phone Transfer".
Pokud jde o toto, kdy skončí podpora iphone se 2020?
Infografika: Jak dlouho Apple podporuje iPhone s aktualizacemi?
Modelová řadaRok vydáníPoslední verze
iPhone 11 Pro/Pro Max2019iOS 15
iPhone SE (2.generace)2020iOS 15
iPhone 12/12 mini2020iOS 15
iPhone 12 Pro/Pro Max2020iOS 15

Kdy končí podpora iPhone?

A pokud vše půjde hladce, měli bychom mít možnost se na nové vlastnosti iOS 16 podrobně podívat na konci roku 2022.
Kdy bude k dispozici iOS 15?
Apple dnes společně s představením nové modelové řady iPhone 13 oznámil termín vydání finální verze operačního systému iOS 15, který přináší celou řadu zajímavých novinek a vylepšení – jejich kompletní seznam najdete v našem starším článku. Aktualizace vyjde v pondělí 20. září okolo 19. hodiny našeho času.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak přesunout soubory z Androidu do iPhone?

Nainstalujte si do Macu aplikaci Android File Transfer, otevřete ji a přejděte do složky DCIM > Camera. Vyberte fotky a videa, které chcete přesunout, a přetáhněte je do složky v počítači. Odpojte zařízení s Androidem a místo něj připojte k počítači iPhone, iPad nebo iPod touch.
Jak přenést data na iPhone?
Přenos zálohy na iCloudu do nového zařízení

Klepněte na Wi-Fi síť, ke které se chcete připojit. Postupujte podle pokynů, dokud neuvidíte obrazovku Aplikace a data, a potom klepněte na Obnovit ze zálohy na iCloudu. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID a heslem. Až k tomu budete vyzváni, zvolte zálohu.

Jak spárovat iPhone s Androidem Bluetooth?

Spárování zařízení s Bluetooth doplňkem

Na zařízení přejděte do Nastavení > Bluetooth a zapněte Bluetooth. Neodcházejte z této obrazovky, dokud spárování doplňku nedokončíte. Přepněte doplněk do režimu zjišťování a počkejte, dokud se na zařízení neobjeví.
A další otázka, jak poslat pisnicku z iphonu?
Připojte svůj nový iPhone k počítači. Klikněte na ikonu vašeho iPhone a „Hudba" v části „Nastavení"> Zaškrtněte políčko „Synchronizovat hudbu"> Vyberte „Celá hudební knihovna" nebo „Vybrané seznamy skladeb, interprety, alba a žánry" a kliknutím na „Synchronizovat" zahájíte přenos skladeb z starý iPhone na nový iPhone.

A jak poslat fotky přes bluetooth z iphone na android?

Pod tlačítkem Nastavení > Bezdrátové sítě > Bluetooth > Viditelné Následně můžete dát vyhledat dostupná zařízení a nastavit s nimi spárování Odeslat přes bluetooth můžete všude, kde je tlačítko na sdílení – jako aplikaci zvolíte bluetooth a pak vyberete zařízení pro příjem.

By Mascia

Similar articles

Jak zapnout DRM v EDGE? :: Jak si udělat s Androidu iOS?
Užitečné odkazy