Domovská stránka > J > Jak Sledovat Apple Telefon?

Jak sledovat Apple telefon?

Pokud máte jediné Apple zařízení, tedy iPhone a zrovna jej nemůžete najít, poslouží stejně dobře webové rozhraní služby iCloud.com. Na něj se přihlásíte opět pomocí svého Apple ID a uvidíte také aplikaci Najít iPhone.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Lidé se také ptají, jak zapnout sledovani iphone?

Správa povolení ke sledování aktivity

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > Soukromí > Sledování. Na Apple TV přejděte do Nastavení > Obecné > Soukromí > Sledování. Povolení ke sledování pro jednotlivé aplikace vypnete nebo zapnete klepnutím.
A další otázka, jak najít iphone z jineho iphonu?
Vyhledání zařízení v aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com
  1. V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt.
  2. Chcete‑li najít další zařízení, klikněte na název aktuálního zařízení ve středu panelu nástrojů a poté vyberte nové zařízení ze seznamu.

Jak odhlásit iPhone na dálku?

Připojte se na stránku iCloud.com, přihlaste se a klikněte na ikonu Find My iPhone (Hledat můj iPhone) nebo na svém iOS zařízení zapněte aplikaci Find My iPhone. Zobrazí se vám mapa a vy musíte kliknout na Devices (Zařízení) v levém horním rohu okna. Zde vyberete zařízení, které je ztraceno a vy ho chcete vymazat.
Jak vymazat ztraceny iPhone?
Zrušení vymazání
  1. V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení a vyberte zařízení. Jestli volbu Všechna zařízení nevidíte, je to tím, že už máte nějaké zařízení vybrané.
  2. Klikněte na Zastavit žádost o vymazání a zadejte heslo ke svému Apple ID.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

Proč mi nejde připojit iPhone k PC?

Ujistěte se, že je zařízení iOS nebo iPadOS zapnuté, odemčené a je na něm otevřená plocha. Zkontrolujte, jestli máte na Macu nebo na PC s Windows nainstalované nejnovější aktualizace softwaru. Pokud používáte iTunes, ujistěte se, že máte nejnovější verzi.
Lidé se také ptají, jak propojit iphone s pc bez itunes?
Odpověď na tuto otázku je vcelku jednoduchá – na používání je totiž o mnoho jednodušší, než iTunes. Přenos souborů mezi iPhonem či iPadem a počítačem je s programem WinX MediaTrans naprostou hračkou. Z vašeho iPhonu můžete jednoduše přenášet všechny druhy souborů, od fotek, přes hudbu, až po elektronické knihy.

Lidé se také ptají, jak připojit iphone k pc přes bluetooth?

Nejdřív přepněte iPhone nebo iPad do zjistitelného režimu – přejděte do Nastavení > Bluetooth a na této obrazovce zůstaňte. Potom na Macu nebo PC podle pokynů výrobce nastavte síťové připojení přes Bluetooth.
Někdo se také může ptát, jak propojit počítač s mobilem?
Z počítače se můžete připojit k vybraným zařízením se systémem Android a zařízením Samsung pomocí těchto dvou aplikací:
  1. Aplikace Odkaz na Windows (Link to Windows - LTW) pro většinu zařízení se systémem Android.
  2. Aplikace Odkaz na Windows (Link to Windows - LTW) předinstalovaná na vybraných telefonech Samsung.

Jak se dostat do telefonu přes počítač?

Připojte telefon k počítači pomocí kabelu USB. Na telefonu klepněte na oznámení Nabíjení zařízení přes USB. V sekci Použití USB vyberte Přenos souborů. V počítači se otevře okno aplikace Android File Transfer.

By Trembly Mcdannald

Similar articles

Jak platit přes mobil Čsob? :: Jak ovladat pocitac přes iPhone?
Užitečné odkazy