Domovská stránka > J > Jak Se Zbavit Víru Na Iphonu?

Jak se zbavit víru na iPhonu?

Můžete zkusit nějakou z aplikací dostupných v App Store, která vám s vymýcením nezvaného návštěvníka pomůže. Jenže jakou vybrat? Mně se osvědčila Avira Mobile Security. Aplikace dokáže zablokovat přístup na podezřelé webové stránky, oskenovat kontakty, které byly napadeny nebo vystopovat zařízení, pokud bylo odcizeno.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Jak zjistit cizi Apple ID?

Počítač s operačním systémem Windows

Své Apple ID zjistíte po otevřením iCloud pro Windows. Případně spusťte iTunes, vyberte Účet a poté klikněte na Zobrazit můj účet. Jste-li k iTunes přihlášení svým Apple ID, ukáže se vám název účtu i s emailovou registrační adresou.
Jak odhalit sledovací program v mobilu iPhone?
Aplikace, která vám dokáže říci, zdali je váš iPhone hacknutý, se nazývá iVerify. Tato aplikace se nestará o detekování hacku jako takového, ale namísto toho sleduje procesy vašeho iPhonu a hledá nějakou anomálii a „vedlejší účinky", které hackutí často způsobuje.

Jak zjistit jestli mám zavirovaný telefon?

Pokud máte pocit, že celý telefon funguje výrazně pomaleji, rychleji se zahřívá, zamrzá nebo se samovolně restartuje, může to znamenat právě virus v mobilu. Velmi často mohou selhávat aplikace, obzvláště ty určené k surfování. Aplikace se mohou samy vypínat, být extrémně pomalé nebo zobrazovat reklamy.
Když to vezmeme v úvahu, jak otestovat iphone?
Jak otestovat displej při kupování iPhonu či iPadu z druhé ruky
  1. Z App Storu si pomocí tohoto odkazu stáhneme aplikaci Phone Diagnostics.
  2. Po stažení a instalaci ji otevřeme.
  3. Zobrazí se jednoduchá aplikace s několika možnostmi otestování celého zařízení – nás zajímá hlavně Digitizer a Multi touch.

Související článek

Jak se zbavit Bixby?

Přejděte na obrazovku nastavení a klepněte na tlačítko . Na obrazovce jsou dvě možnosti. Pokud chcete tlačítko odinstalovat, nic neotvírejte.

Jak smazat data z kalendare iPhone?

Otevřete aplikaci Kalendář. Dole na obrazovce klepněte na položku Kalendáře. Najděte kalendář, který nepoznáváte. Klepněte vedle daného kalendáře na tlačítko Další informace , pak přejděte dolů a klepněte na Smazat kalendář.
Jak ochránit iPhone před viry?
Avast Mobile Security pro iOS není jen obyčejná ochrana před viry a malwarem. Pomocí bezplatných a inovativních nástrojů navržených speciálně pro iPhone a iPad vás chrání pokaždé, když se připojíte k internetu.

Jak zjistit kde se nachazi iPhone?

Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.
Jak zjistit email k Apple ID?
Pokud jste zapomněli e-mailovou adresu nebo telefonní číslo pro...
  1. Na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Apple Watch. Klepněte na Nastavení a potom na své jméno.
  2. Na Macu. Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému a klikněte na Apple ID.
  3. Na počítači s Windows. Otevřete iCloud pro Windows.

Jak zjistit sledovací program v mobilu?

Pošlete na špehovací aplikaci "policajta"

Dobrý bezpečnostní program dokáže tyto nevítané aplikace spolehlivě odhalit.

By Reider

Similar articles

Jak sdilet polohu AirTag? :: Jak dlouhy je metr?
Užitečné odkazy