Domovská stránka > J > Jak Nastavit Fotak Iphone 12?

Jak nastavit fotak iPhone 12?

iPhony modelové řady 12 dokážou při nastavené volbě „Detekce scény“ rozpoznat, co fotografujete, a upravit vzhled fotky tak, aby vynikly nejdůležitější kvality scény. Ve výchozím stavu je volba „Detekce scény“ zapnutá. Chcete‑li ji vypnout, přejděte do Nastavení > Fotoaparát a vypněte volbu Detekce scény.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Co na upravu fotek?

Další možné programy a online editory na úpravu fotek:
  1. Zoner Photo Studio.
  2. PaintShop Pro od Corelu.
  3. BeFunky.
  4. Luminar od Skylum.
Jak oddálit fotografii?
Přiblížit nebo oddálit zobrazení
  1. Pokud chcete úroveň zvětšení postupně změnit, použijte posuvník lupy v zobrazení filmový pás nebo jeden obrázek. .
  2. Pokud chcete zobrazit obrázek v určitém procentu, klikněte v zobrazení filmový pás nebo jeden obrázek Standard na šipku vedle pole Lupa. a vyberte požadované nastavení.

Jak udělat z fotky jen obrys?

Paint.Net nabízí ještě další nástroj, který vám dopomůže k podobnému výsledku, tedy k výrobě omalovánky. Otevřete fotografii a přejděte na efekt »Efekty | Stylizace | Obrys«. Následně nastavte »Tloušťka« na »1« a jako »Intensita« zadejte hodnotu mezi »70« a »100« – podle uvážení.
Jak spojit dvě fotografie do jedné?
To bych udělal v GIMPu - udělej si kopii obou obrázků (pro jistotu), v GIMPu otevři první, pak na něj z Průzkumníka přetáhni ten druhý, posuň tam kam potřebuješ, dej Obrázek / Přizpůsobit plátno vrstvám a nakonec to exportuj v JPG nebo jiném formátu. Vytvoříš si v programu nový soubor.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

A další otázka, jak spojit dvě fotky dohromady?

Dobrý den, je to snadné. 1. vytvořte si nový dokument s bílým pozadím o takové velikosti aby se tam vešly vedle sebe jednotlivé fotky 2. pak si otevřete i ty fotky a pomocí příkazu pro nakopírování a vložení je do nového dokumentu jednotlivě vložte 3.
Jak dát dvě Fotky vedle sebe?
To udělá i v úplně obyčejným Malování (paintbrush). Prostě dáš vložit obě fotky, posuneš vedle sebe, dáš uložit jako jpg. A hotovo.

Když to vezmeme v úvahu, jak ořezat obrázek?

Aplikace VistaCreate pro Android je k dispozici na Google Play je zdarma a poskytuje všechny funkce jako desktopová verze VistaCreate. Stačí nainstalovat aplikaci, vybrat nebo nahrát obrázek a použít nástroj pro oříznutí.
Jak odstranit předmět z Fotky iPhone?
Díky Retouch můžete odstraňovat vše nepohodlné, co se na fotografii nachází. Již tedy nemusíte čekat až nebude před Orlojem stát jediný turista, abyste měli unikátní fotografii, stačí vyfotit fotografii i s turistou a následně jej odstranit.

Jak udělat smycku iPhone?

Otevřete Live Photo. Klepněte na tlačítko Live Photos v blízkosti horní části obrazovky. Zvolte Smyčka, Odrážení nebo Dlouhá expozice.

By Cown

Similar articles

Jak nastavit tmavý režim na Windows 10? :: Jak otocit fotku na iPhone?
Užitečné odkazy