Domovská stránka > C > Co Je To Dosbox?

Co je to DOSBox?

DOSBox je emulátor operačního systému MS-DOS používající knihovnu SDL, která umožňuje snadnou přenositelnost na jiné platformy. DOSBox je v současnosti portován na platformy Windows, BeOS, Linux, Mac OS X a další. První verzi (0.50) nasdíleli v roce 2002 nizozemští programátoři Peter Veenstra a Sjoerd van der Berg.

Přečtěte si více

Kde stáhnout stare hry?

Staré hry ke stažení
  • 486games.net. Rozhodně jeden z lepších serverů, v poslední době sice trochu stagnuje, ale něco mi říká, že se blýská na lepší časy ;)
  • Abandonia.com.
  • Bestoldgames.net.
  • Freeoldies.com.
  • Liberatedgames.com.
  • Old-cans.com.
  • Oldgames.sk.
  • Rpghry.cz.
A jak nainstalovat windows xp?
Vložte do CD/DVD mechaniky instalační disk Windows XP a restartujte počítač. Windows XP by se měla z vloženého CD/DVD sama spustit. Věnujte startujícímu počítači pozornost, možná že načtení systému z disku budete muset potvrdit stiskem klávesy, zpravidla libovolné.

Pokud jde o toto, jak nainstalovat windows xp bez cd?

Výměnný disk (Flashka, SD karta, USB HDD).
...
Postup instalace:
  1. Soubor usb_multiboot.
  2. Zasuneme do USB flashku nebo dáme do čtečky paměťových karet kartu (všechen obsah karty bude smazán, takže před formátováním karty si všechno na kartě zálohujte jinak o to příjdete!!).
  3. Z rozbalené složky spustíme USB_MultiBoot_10.
Jak nainstalovat Windows XP z flash disku?
pomocí Daemon Tools a načíst CD z ISO souboru. Stáhneme si z internetu program WinSetupFromUSB a spustíme jej. V sekci "USB disk selection" vybereme náš flash disk. V sekci "Add to USB disk" zaškrtneme volbu Windows XP a vybereme CD-ROM jednotku, ve které máme instalační CD Windows XP.

Někdo se také může ptát, jak opravit program?

Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte Ovládací panely a ve výsledcích vyberte Ovládací panely. Vyberte Programy > Programy a funkce. Pravým tlačítkem klikněte na program, který chcete opravit, a vyberte Opravit.
Lidé se také ptají, jak hrát hru bez cd?
Existují programy, které umí z CD či DVD vytvořit t. zv. obraz disku a uložit na HDD v PC a vytvořit virtuální mechaniku, která umí při spuštění hry tento obraz CD/DVD podstrčit jako originální CD. Je jich dost, nejužívanější je Daemon Tools.

Jak preinstalovat Windows 10 32 bit na 64 bit?

Změnu bitové verze nelze udělat upgradem. Je nutná nová čistá instalace. Pokud už máš Windows 10 32-bit aktivované, můžeš udělat novou čistou instalacie stejné edice Windows 10 64-bit. Instalační DVD (nebo USB) si můžeš vytvořit sám zadarmo.
Jakou verzi Windows 10 32 nebo 64?
Vyhledání informací o operačním systému ve Windows 10

Vyberte tlačítko Start > Nastavení > Systém > O systému . V části Specifikace zařízení > Typ systému se podívejte, jestli máte 32bitovou nebo 64bitovou verzi Windows.

Pokud jde o toto, jak nainstalovat windows 10 na uefi?

Nastavení UEFI
  1. Před instalací nejprve vypněte počítač a odpojte všechny interní i externí pevné disky, USB flash disky atd.
  2. Zapněte počítač a spusťte UEFI rozhraní.
  3. V UEFI rozhraní přejděte do boot menu a nastavte následující
  4. Stisknutím klávesy F10 uložte změny a restartujte počítač

By Joselyn

Jak spustit Android aplikace na Windows? :: Jak spustit program pro Windows XP na Windows 10?
Užitečné odkazy