Domovská stránka > K > Kde Vznikl Prvni Pocitacovy Vir?

Kde vznikl prvni pocitacovy vir?

Praha, – První počítačový vir Brain vznikl v roce 1986 v Pákistánu. Tehdejší viry se šířily na disketách, často měly jen humornou funkci nebo dokazovaly schopnosti vývojáře. První pokusy vydělat na virech se objevily až v relativně nedávné době.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy byl první iPhone?

Steve Jobs v úterý ukázal světu vůbec první iPhone. Za posledních 15 let se modely s logem Applu staly jedněmi z nejúspěšnějších na světovém trhu.

Lidé se také ptají, co je to malware a jak se proti němu bránit?

Malware je jakýkoli typ škodlivého softwaru, který se snaží infikovat počítač nebo mobilní zařízení. Hackeři malware používají z mnoha různých důvodů, například k získávání osobních údajů či hesel, krádežím peněz nebo k blokování přístupu do zařízení. Před malwarem se můžete chránit pomocí antimalwarového softwaru.
A další otázka, jak na malware?
Mezi ty nejlepší a bezplatné podle testů patří lokální řešení v podobě ESET Online Scanner a Avast Free Antivirus. Doporučit lze ze zkušenosti i řešení společnosti Avira. Na mobilech dominují opět Avast a AVG antivirus, které používá přes 200 milionů uživatelů jen na Androidu.

Můžete se také zeptat, co je to anti malware?

Antimalware (někdy pro zjednodušení i antivirus) je název pro softwarový nástroj, který brání počítač před infikováním malwarem. Ten se na váš počítač může dostat z infikované webové stránky, e-mailem či třeba na USB flash disku.
Jak se zbavit trojského koně v mobilu?
Ve většině případů si vystačíte s bezplatnou aplikací od seriózního antivirového vývojáře. Například Avast Mobile Security pro Android vás ochrání před viry, malwarem a spywarem. Také testuje aplikace na přítomnost trojských koní a jiných infekcí.

Související článek

Co znamená první řádek adresy?

První řádek ve většině zemí obsahuje název ulice a číslo popisné. Adresa může obsahovat číslo místnosti, číslo patra, číslo budovy atd.

Jak odstranit vir z emailu?

Antimalware je základ. Základním a nejúčinnějším způsobem ochrany proti virům v e-mailech je antimalwarový nástroj. Ten by měl být nainstalován na každém počítači, ať už je to PC, nebo například Mac. Nejúčinnější však je, pokud je instalován přímo na poštovním serveru.
Jak vyčistit notebook od virů?
Restartujte počítač. Přejděte na web programu Microsoft Safety Scanner. Klikněte na tlačítko Stáhnout a potom na tlačítko Spustit. Postupujte podle pokynů na obrazovce, prohledejte počítač a pokuste se odebrat podvodný bezpečnostní software.

Lidé se také ptají, jak vypadá trojský kůň?

V Microsoft Windows může trojský kůň využít toho, že řada programů včetně systémového správce souborů (exploreru) skrývá přípony souborů. Vypadá pak jako soubor s obrázkem, zvukem, archivem nebo čímkoliv jiným, přestože se ve skutečnosti jedná o spustitelný kód.
Jak byla dobyta Troja?
Řekové se do války vypravili poté, co syn trójského krále Paris unesl Helenu, manželku spartského krále Meneláa. Nejslavnějším řeckým bojovníkem byl Achilles, vůdcem Trójanů Hektór. Řekové nakonec zvítězili pomocí lsti, kdy obyvatelům Tróje darovali dřevěného koně (trójský kůň neboli danajský dar).

Čím se živí viry?

„virus" – jed) je drobný vnitrobuněčný cizopasník nacházející se na pomezí mezi živým a neživým. Patří mezi tzv. nebuněčné organismy a svou stavbou se od buněk dramaticky liší. „Tělo" virů je tvořeno tzv.
...
Virus.
Viry
(nezařazeno)Viry (Vira syn. Virae)
skupiny

By Diogenes

Similar articles

Jak na podminene formatovani? :: Jak aktivovat win 81?
Užitečné odkazy