Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Aktualizovat Mac?

Proč mi nejde aktualizovat Mac?

Pokud se vám zobrazuje chyba 10, může mít vaše iOS zařízení novější verzi systému iOS, než kterou váš počítač podporuje. Před aktualizací nebo obnovením zařízení s iOS budete muset aktualizovat software v Macu nebo iTunes ve Windows. macOS 10.11 a novější: iOS zařízení odpojte a znova ho připojte k počítači.

Přečtěte si více

Související článek

Jak aktualizovat systém Windows 7?

Systém Windows 7 je možné spustit pomocí Windows 7Zvolte Start.

Jak zrusit aktualizaci na Macu?

Pod sekcí Úložiště klikněte na možnost Spravovat úložiště. Zobrazí se vám seznam nainstalovaných aplikací. V něm najděte aktualizační soubor a klikněte na něj. Klikněte na Smazat Aktualizaci a potvrďte, že ji opravdu chcete smazat.
Jak nainstalovat starší macOS?
Chcete-li nainstalovat nejnovější nebo starší verzi macOS, stáhněte ji z App Storu. Chcete-li vytvořit startovací instalační disk, použijte USB flash disk nebo jiný sekundární svazek.

Jak odhlásit Macbook?

Pokud používáte macOS Catalina nebo novější, vyberte nabídku Apple  > Předvolby systému a klikněte na Apple ID. Na bočním panelu vyberte Přehled a klikněte na Odhlásit se. Pokud používáte starší verzi macOS, vyberte nabídku Apple  > Předvolby systému, klikněte na iCloud a poté na Odhlásit se.
Lidé se také ptají, jak stáhnout mac os mojave?
Stažení macOS

Instalátor pro macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS Catalina, macOS Mojave nebo macOS High Sierra se stáhne přímo do složky Aplikace jako aplikace nazvaná Install macOS [ název verze ]. Pokud se po stažení otevře instalátor, ukončete ho a nepokračujte v instalaci.

Související článek

Jak aktualizovat drivery?

Stiskněte a podržte název zařízení, které chcete aktualizovat, a poté vyberte příslušnou kategorii pro zobrazení názvů zařízení. Vyhledejte aktualizovaný software ovladače. Vyberte ovladač, který chcete aktualizovat.

Pokud jde o toto, proč nejde aktualizovat software?

Jestliže nelze aktualizovat software vašeho zařízení na nejnovější verzi, může to být nedostatkem volného místa v zařízení.
Navíc, jak aktualizovat operační systém?
Stažení nejnovějších dostupných aktualizací Androidu
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Dole klepněte na Systém. Aktualizace systému.
  3. Zobrazí se stav aktualizace. Postupujte podle pokynů na displeji.

Co delat kdyz se nechce aktualizovat iPhone?

Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.
Jak zrusit Stahovani aktualizace iOS?
Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci.

Někdo se také může ptát, jak si aktualizovat ios?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

By Reni Majestic

Similar articles

Jak změnit tabulku MBR na GPT? :: Jak nainstalovat starší verzi Androidu?
Užitečné odkazy