Domovská stránka > J > Jak Uvolnit Místo Na Ssd?

Jak uvolnit místo na SSD?

Postup: Přejděte na Start > Nastavení > Systém > Úložiště > Uvolnit místo teď.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Jak Defragmentovat SSD disk?

Pravým tlačítkem myši klepněte na HDD, který chcete defragmentovat, nebo na SSD, na kterém chcete manuálně spustit operaci TRIM a následně klepněte na tlačítko Optimalizovat. Po klepnutí na tlačítko Změnit nastavení. Můžete zvolit, jak často bude probíhat defragmentace, a které disky do ní budou zahrnuty.
Pokud jde o toto, jak vyčistit disk d?
Vyčištění disku C (D) na pc / notebooku

Ve Windows v Průzkumníkovi souborů klikněte pravým tlačítkem myši na disk C (D) a dále Vlastnosti. Zde na tlačítko Vyčištění disku.

Navíc, jak vyčistit externí disk?

K funkci pro vyčištění disku se dostanete například z Průzkumníku souborů, ve kterém kliknete pravým tlačítkem na disk, který chcete vyčistit, a z kontextové nabídky zvolíte »Vlastnosti«. V nově otevřeném okně pak klikněte na tlačítko »Vyčištění disku« na výchozí kartě »Obecné«.
Jak vycistit Win 81?
Stejně jako mnohé další věci, jsou i některé tzv. systémové nástroje ve Windows 8 na první pohled nešikovně skryty. Týká se to i nástroje „Vyčištění disku". Nejrychlejší způsob, jak se k němu dostat, je přes panel „Spustit", do kterého zadejte příkaz cleanmgr, kterým se „Vyčištění disku" okamžitě spustí.

Související článek

Jak zvětšit místo v telefonu?

Mobilní paměť lze zvětšit pomocí flash disku, ale nejsou tak populární jako cloudová úložiště. flash disky lze připojit k telefonu pomocí připojení microusb/usb-c. Můžete na něm sledovat pořad, prohlížet fotografie nebo sledovat film.

Jak uvolnit místo na disku?

Použijte nástroj Vyčištění disku

Nástroj Vyčištění disku otevřete tak, že kliknete na tlačítko Start. Do vyhledávacího pole zadejte Vyčištěnídisku a v seznamu výsledků vyberte Vyčištění disku. Pokud se zobrazí výzva, vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a pak vyberte OK.
Můžete se také zeptat, jak uvolnit místo?
Promazat paměť přímo v nastavení

Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní.

A jak zvětšit místo na disku?

Zde je postup:
  1. Pravým tlačítkem myši klikněte na nepřiřazenou oblast a pak vyberte volbu "Rozšířit svazek"
  2. Spustí se nám Průvodce rozšířením svazku . Z tabulky "K dispozici" přidejte svazek do tabulky "Vybrané" a pak nastavte kapacitu, o kterou se má svazek rozšířit.
  3. Nyní máme kapacitu disku rozšířenou na celý disk.
Jak spravne nastavit SSD disk?
Nastavení ssd disku v biosu. Klikněte na kategorii Integrated Peripherals. U záložky OnChip SATA Type změňte nastavení z Native IDE na AHCI. To by mělo stačit – přepnout z IDE na AHCI.

Jak optimalizovat SSD disk?

Provedete to tak, že otevřete okno »Tento počítač«, a to například kliknutím na ikonu počítače nebo stiskem kombinace [Windows] + [E]. Klikněte pravým tlačítkem na SSD disk a vyberte »Vlastnosti«. V záložce »Nástroje« najděte nástroj »Defragmentovat...« a klikněte na něj.

By Genie Cantin

Similar articles

Jak najít telefon o2? :: Jak dostat hudbu z iPhone do PC?
Užitečné odkazy