Domovská stránka > J > Jak Zapnout Jbl?

Jak zapnout JBL?

Návod je nedílnou součástí výrobku JBL a v případě jeho prodeje nebo přemístění by měl být předán společně s výrobkem. Dodržování tohoto návodu k použití je bezpodmínečným předpokladem pro ochranu zdraví osob a pro uznání odpovědnosti výrobce za případné vady výrobku v průběhu záruční lhůty.
...
Přenosný reproduktor JBL Charge 3 černý
Záruka24 měsíců
NFCNe

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

Navíc, jak spárovat sluchátka jbl?

Na chytrém telefonu s Androidem zapněte Bluetooth; jde to jednoduše přes scrollovací lištu na hlavní obrazovce. a „Bluetooth". Tam uvidíte seznam zařízení a zároveň můžete připojit nová. Další možností je déle podržet ikonku Bluetooth na scrollovací liště; dostane vás do stejného nastavení.
Následně, jak restartovat jbl reproduktor?
První metoda:
  1. Začněme zapnutím zařízení stisknutím a podržením tlačítka napájení.
  2. Dalším krokem je společné stisknutí a přidržení tlačítka Bluetooth a tlačítka pro zvýšení hlasitosti , dokud je zařízení nevypne.
  3. Jakmile se zařízení vypne, znovu jej zapněte stisknutím tlačítka napájení.

A další otázka, jak se připojit na repro?

Jak připojit reproduktor Bluetooth k telefonu Android

přejděte na Připojená zařízenía zapněte Bluetooth přepínací přepínač, pokud není povolen. vybrat Bluetooth pro zobrazení možností. vybrat Spárovat nové zařízení uvedete zařízení Bluetooth do režimu párování. V seznamu vyhledejte jméno reproduktoru Bluetooth.
Následně, jak pripojit reproduktor?
Zapněte reproduktor Bluetooth a nastavte jej jako zjistitelný. Informace o tom, jak nastavit reproduktor, aby jej bylo možné zjistit, naleznete v uživatelské příručce reproduktoru Bluetooth. Zapněte v počítači technologii Bluetooth. Připojte a spárujte reproduktor nebo sluchátka Bluetooth s počítačem.

Související článek

Jak zapnout počítač Když to nejde?

Ujistěte se, že je počítač zapnutý. Pokud počítač nesvítí, zapojte na chvíli do zásuvek, které jej napájejí, lampičku. Kolébkový vypínač se nachází v blízkosti napájecího kabelu na zadní straně počítače.

Pokud jde o toto, jak připojit bluetooth reprák?

Pokud kontrolka (BLUETOOTH) nebliká rychle bíle, klepněte na tlačítko (BLUETOOTH) PAIRING a podržte jej, dokud reproduktor nepípne a kontrolka (BLUETOOTH) nezačne rychle blikat bíle. Zapojte reproduktor do zásuvky nebo dostatečně nabijte baterii reproduktoru.
Když to vezmeme v úvahu, jak prestat ignorovat bluetooth zarizeni?
Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení.

Jak opravit Bluetooth?

Spusťte poradce při potížích s Bluetooth

Vyberte Start a pak vyberte Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Odstranit potíže. V části Vyhledat a opravit jiné problémy vyberte Bluetooth a pak vyberte Spustit poradce při potížích a postupujte podle pokynů.
Jak najit Ignorovane zarizeni v Bluetooth?
Přejděte do Nastavení > Bluetooth, klepněte na informační tlačítko u názvu zařízení a potom na volbu Ignorovat. Pokud nevidíte seznam zařízení, ujistěte se, že je funkce Bluetooth zapnuta.

Jak připojit sluchátka k PC Windows 10?

Zaregistrujte sluchátka s mikrofonem pomocí počítače. Klikněte na tlačítko [Start], potom na volbu [Settings]. Klikněte na volbu [Devices]. Klikněte na záložku [Bluetooth], potom klikněte na tlačítko [Bluetooth], abyste zapnuli funkci BLUETOOTH.

By Reahard Buchko

Similar articles

Jak dostat hudbu z iPhone do PC? :: Jak zapnout Bluetooth na PS4?
Užitečné odkazy