Domovská stránka > N > Na Čem Přehrát Mp4?

Na čem přehrát MP4?

MP4 Player 3.22.3

MP4 Player je jednoduchý přehrávač MP4 videosouborů. Program také pomůže najít a nainstalovat potřebné kodeky v případě, že nebudou v systému již nainstalovány. MP4 Player disponuje jednoduchým uživatelským rozhraním, které umožňuje snadnou instalaci a snadné ovládání.

Přečtěte si více

Související článek

Na čem přehrát DVD?

Windows Media Player lze použít k přehrávání disků DVD-Video, což je typ disků, na kterých jsou distribuovány filmy.

A další otázka, jak přehrát soubor mpg?

Pomocí nástrojů Windows Media a programu Windows Media Encoder je možné zakódovat video ve formátu MPEG-4 a uložit jej do kontejnerového souboru ASF. Tyto soubory je pak možné přehrávat v programu Windows Media Player.
Lidé se také ptají, v čem přehrát flv?
FLV-Media Player 1.74

FLV-Media Player je kvalitní a přehledný přehrávač flashových videí ve formátu FLV a H. 264-FLV. Kromě toho program podporuje i multimediální soubory typu 3G2/3GP/3GPP/AAC/F4A/F4B/F4P/F4V/FLV/M4A/M4V/MOV/MP3/MP4 a PLS.

Jak přehrát MP4 ve Windows Media Player?

Program Windows Media Player pro vás nebude přehrávat MP4, protože tento formát tento přehrávač nepodporuje. Pokud chcete přehrávat MP4 v programu Windows Media Player, musíte jej pomocí některých video převodníků převést do jiných formátů.
Jaký přehrávač videa?
More videos on YouTube
  • MX Player. Začít nemůžeme ničím jiným než evergreenem a průkopníkem mezi Android video přehrávači, kterým MX Player bezesporu je.
  • VLC. Zapomenout nesmíme ani na krále přehrávačů na počítačích, který si teprve poměrně nedávno prorazil svou cestu i na Android.
  • KMPlayer.

Související článek

Jak přehrát soubor FLAC?

Nejjednodušší způsob, jak přehrávat FLAC, je použít Winamp, stačí bezplatná verze. Pro práci s tagy lze použít program WMP Tag Plus.

Pokud jde o toto, jak přehrát dvd na televizi?

Stolní DVD přehrávač je běžným zařízením s jasným účelem – přehrávat filmy na DVD discích. K televizi se připojuje nejčastěji pomocí HDMI, k dispozici ale bývá i SCART určený pro starší televize.
Co je to MPEG?
Název MPEG zkracuje anglická slova Moving Picture Experts Group (vyslovuje se [empeg]), v překladu Skupina expertů pro pohyblivý obraz, což je název pracovní skupiny vyvíjející standardy používané na kódování audiovizuálních informací (např. film, obraz, hudba) pomocí digitálního kompresního algoritmu.

Když to vezmeme v úvahu, jak zapnout titulky ve windows media player?

Otevřete si ho ve WMP a začne vám hrát, samozřejmě v angličtině. Zapnutí titulků je zde dostupné přes pravé tlačítko myši a výše zmíněné „Texty písní a titulky„. Je tam mimochodem možné i přepínat jazyk zvukové stopy, stejně jako jazyk titulků.
Jak přidat kodek?
Kodeky automaticky nainstalována.
  1. Spusťte program Windows Media Player jak je popsáno výše a potom klepněte na tlačítko Nástroje na panelu nabídek.
  2. klepněte na tlačítko Možnosti.
  3. na kartě Přehrávač vyberte jednou denně nebo jednou týdněv rámci funkce Automatické aktualizace.
  4. klepněte na tlačítko OK.

A další otázka, jak nainstalovat kodeky?

V mnoha případech si můžete potřebný kodek stáhnout zadarmo nebo za poplatek z webu. V některých případech použije Windows Media Player automaticky kodeky, které do počítače nainstalovaly jiné programy na přehrávání a vytváření digitálních médií.

By Pollitt

Similar articles

Jak přenést kontakty ze Samsungu do iPhone? :: Jaký grafický formát umožňuje průhlednost obrázků?
Užitečné odkazy