Domovská stránka > J > Jak Dostat Ios 14 Na Iphone 6?

Jak dostat iOS 14 na iPhone 6?

Pak postupujte takhle:
  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Můžete se také zeptat, jak dostat ios 13 na iphone 6?

Aktualizace iOS na iPhonu
  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru > Automatická aktualizace.
  2. Zapněte volby Stahovat aktualizace pro iOS a Instalovat aktualizace pro iOS.
Jak aktualizovat iPhone 6?
Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

Následně, kdy skončí podpora iphone 6?

Apple po jejich uvedení na trh v roce 2015 prodal desítky milionů modelů iPhone 6 a iPhone 6 Plus. iPhone 6 bude údajně bezpečně fungovat ještě v průběhu roku 2023, ale iPhone 6 Plus takové štěstí nemá. Tento oblíbený model iPhone sice od 1.
Jak nainstalovat novejsi iOS?
Stáhněte aktualizaci znova

Po načtení poté sjeďte o kus níže k seznamu aplikací a najděte v něm kolonku s názvem iOS 14 a ikonou nastavení. Na tento řádek poté klepněte a nakonec vyberte možnost Smazat aktualizaci a akci potvrďte. Poté zkuste aktualizaci v Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru opět stáhnout.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Následně, co delat kdyz mi nejde aktualizovat ios?

Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.
Co je Aktualizace nastaveni iPhone?
Aktualizace nastavení operátora umožňují operátorovi aktualizovat nastavení sítě a související nastavení v zájmu zlepšení výkonu a možností připojení k mobilní síti. Aktualizace nastavení operátora můžou taky zpřístupnit nové funkce jako 5G nebo telefonování přes Wi-Fi.

Následně, jak vypnout aktualizace na iphone?

Automatické aktualizace aplikací můžete vypnout a aktualizovat je ručně.
...
Zapnutí nebo vypnutí automatických aktualizací na iPhonu nebo iPadu
  1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na App Store.
  3. Zapněte nebo vypněte Automatické aktualizace.
Jak zrušit aktualizací na iPhone?
Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci.

A další otázka, jak preinstalovat iphone 6?

Instalace přes telefon

Instalaci nové softwarové aktualizace systému iOS provedete přes iPhone v aplikaci Nastavení, kde stačí navštívit sekci Obecné a poté Aktualizace softwaru. V této podsekci následně dostupný update naleznete a následně si jej můžete nainstalovat.

By Rossing Sonier

Similar articles

Jak spustit macOS na Windows? :: Jak funguje Windows na Macu?
Užitečné odkazy