Domovská stránka > J > Jak Na Macu Přejít Na Plochu?

Jak na Macu přejít na plochu?

Nejjednodušší způsob, jak se k ní dostat, je přejet prsty nahoru (třemi (nebo čtyřmi, v závislosti na vašem nastavení) na trackpadu. Můžete také jednoduše klepnout na tlačítko F3, na ikonu Mission Control v doku nebo použít klávesovou zkratku Control + Up.

Přečtěte si více

Související článek

Jak přejít na 5GHz Wi-Fi?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Co je Split View?

Split View: Ve Split View vidíte dvě aplikace vedle sebe. Velikost aplikací můžete změnit přetažením posuvníku, který se zobrazuje mezi nimi. Slide Over: Ve Slide Overu se jedna aplikace zobrazí v menším plovoucím okně, které můžete přetáhnout na levou nebo pravou stranu obrazovky.
Navíc, jak zavřít okno na mac?
Command-T: Otevře nový panel. Command-X: Zavře okno v popředí. Jestli chcete zavřít všechna okna aplikace, stiskněte Command-Alt-W. Alt-Command-Esc: Nuceně ukončí aplikaci.

Jak udělat záznam obrazovky na iphone?

Nahrávání obrazovky iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. V iOS 14 nebo novějším přejděte do Nastavení > Ovládací centrum a pak klepněte na tlačítko Přidat vedle záznamu obrazovky.
  2. Otevřete Ovládací centrum na iPhonu, iPodu touch nebo na iPadu.
  3. Stiskněte a podržte šedé tlačítko nahrávání
Jak shodit aplikaci na plochu?
Uspořádání ploch
  1. Podržte aplikaci, zkratku nebo skupinu.
  2. Přetáhněte položku doprava, dokud se nezobrazí prázdná plocha.
  3. Zdvihněte prst.

Související článek

Jak dostat Google Disk na plochu?

V počítači přejděte na stránku drive.google.com. Zobrazí se stránka Můj disk, která obsahuje: soubory a složky, které jste nahráli nebo synchronizovali, dokumenty, tabulky, prezentace a formuláře Google, které jste vytvořili.

Jak vytvořit novou složku na Macbooku?

Vytvoření nové složky

V aplikaci Poznámky na Macu vyberte na bočním panelu složku v účtu, ve kterém chcete novou složku vytvořit. Vyberte volbu Soubor > Nová složka a potom složku pojmenujte. Můžete také umístit ukazatel na složku na bočním panelu, kliknout na tlačítko Další a potom vybrat volbu Nová složka.
Navíc, jak se nastavuje tapeta na macbooku?
Klikněte pravým tlačítkem na obrázek a vyberte možnost Nastavit jako obrázek plochy nebo vyberte obrázek v rozhraní plochy a spořiče obrazovky.

A další otázka, jak vypnout split view?

Zavření Split View

Jestli chcete Split View zavřít, klepněte v okně Safari, které chcete ponechat, na ikonu multitaskingu a potom na tlačítko celé obrazovky . Můžete také přetáhnout oddělovač aplikací doleva nebo přímo přes okno Safari, které chcete zavřít.
Lidé se také ptají, jak rozdělit obrazovku na dvě iphone?
Pokud chcete dvě aplikace najednou otevřít, tak si je prvně spusťte, aby se objevily ve spodním docku. Poté se přesuňte do první aplikace, vyvolejte dock, chyťte ikonu druhé aplikace a přesuňte ji směrem na levou či pravou stranu obrazovky.

A další otázka, jak funguje multitasking?

První část multi - znamená více a – task je úloha. Pokud obě části spojíme, vznikne nám více úloh. V podstatě i nejstarší telefony podporovaly multitasking, neboť například přijímaly na pozadí zprávu SMS, zatímco jste telefonovali.

By Voss Bellegarde

Similar articles

Jak rozdělit obrazovku na Mac? :: Jak nainstalovat Windows 10 na Mac M1?
Užitečné odkazy