Domovská stránka > J > Jak Vynutit Ukončení Aplikace?

Jak vynutit ukončení aplikace?

V případě aplikací třetích stran, které nejde zastavit (pokud ji zastavíte, automaticky se restartuje), můžete zkusit v sekci Nastavení-Aplikace použít volbu Vynutit ukončení. Jestliže daný program nepoužíváte, je další možností jeho odinstalace.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Proč mi hučí Mac?

Hluk ventilátorů

Hluk proudícího vzduchu je normální součástí procesu chlazení. Na aktivitu ventilátorů má vliv i teplota v okolí zařízení. Pokud je okolní teplota vysoká, zapínají se ventilátory dřív a točí se rychleji. Přečtěte si další informace o provozních teplotách notebooků Apple.
Můžete se také zeptat, jak se vypina macbook air?
Z řádku nabídek vyberte příkaz Apple () > Vypnout. Stiskněte zapínací tlačítko (®) a v zobrazeném dialogu klepněte na příkaz Vypnout.

Lidé se také ptají, jak zavrit slozku na macbooku?

Chcete‑li ikonu zobrazit hned po přesunutí ukazatele do oblasti názvu, můžete podržet klávesu Shift. Můžete také do složky hned přetáhnout začátek názvu okna, aniž byste čekali na zobrazení ikony.
Jak zavřít Finder?
Kromě postupu uvedeného výše můžete Finder restartovat ještě třeba kliknutím na ikonu  v levém horním rohu, a poté podržením klávesy Shift a zvolením možnost Vynutit ukončení procesu Finder. Tak samo lze Finder ukončit i v Terminálu, a to jednoduchým příkazem killall Finder.

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Lidé se také ptají, jak ukončit zaseknutý program?

Ukončení programu/procesu pomocí Správce úloh

Spusťte Správce úloh pomocí klávesové zkratky [Ctrl]+[Shift]+[Esc]. Kliknutím na »Více informací« přepnete Správce úloh do režimu úplného zobrazení. Na kartě Procesy vyberte program, který chcete ukončit a klikněte na tlačítko »Ukončit úlohu« nebo stiskněte klávesu [Del].
A další otázka, jak vypnout aplikace běžící na pozadí?
Android jak vypnout aplikace na pozadí
  1. Jděte do Nastavení -> Správce napájení -> Správa aplikace na pozadí
  2. Zde vidíte kompletní seznam aplikací a her.
  3. Stačí kliknout na zelenou ikonu s fajvkou a změní se na červenou ikonu značící zákaz chodu aplikace na pozadí.

A další otázka, jak ukončit aplikaci v androidu?

Vyhledejte sekci „Aplikace" a otevřete ji. Uvidíte aplikace nainstalované na zařízení před vámi. Vyberte požadovaný a klepněte na jeho ikonu. Jakmile jste na stránce aplikace, klikněte na tlačítko „Stop".
Co delat kdyz mi nejde zapnout MacBook?
Když se Mac nezapíná
  1. Ujistěte se, že je váš Mac zapojený ke zdroji napájení.
  2. Podržte na Macu tlačítko napájení zhruba na 10 sekund a pak ho uvolněte.
  3. Pokud na Macu nepozorujete žádnou změnu, normálně stiskněte a uvolněte tlačítko napájení.

Jak ochladit MacBook?

Pokud má Mac ventilátory, automaticky se zapnou, jakmile je třeba ochladit důležité součásti. Tipy k regulaci provozní teploty: Zkontrolujte, že máte nainstalované všechny aktualizace softwaru na Macu. Používejte notebook Mac v prostředí s okolní teplotou 10 až 35 °C.

By Lean

Similar articles

Jak vyřešit přehřívání Macbooku? :: Jak si přizpůsobit Google?
Užitečné odkazy