Domovská stránka > J > Jak Ziskat Stare Verze Macos?

Jak ziskat stare verze macOS?

Stažení macOS na Mac pomocí Safari

Po stažení instalačního programu z App Storu se instalační program automaticky spustí. Safari stáhne následující starší instalační programy jako bitovou kopii disku pojmenovanou InstallOS. dmg nebo InstallMacOSX. dmg.

Přečtěte si více

Související článek

Co je verze x86?

x86 je termín z oblasti informatiky pro rodinu instrukčních sad pro 16bitový procesor Intel 8086. Označením x86 je definována architektura kompatibilní s IBM PC.

Proč mi nejde aktualizovat Mac?

Pokud se vám zobrazuje chyba 10, může mít vaše iOS zařízení novější verzi systému iOS, než kterou váš počítač podporuje. Před aktualizací nebo obnovením zařízení s iOS budete muset aktualizovat software v Macu nebo iTunes ve Windows. macOS 10.11 a novější: iOS zařízení odpojte a znova ho připojte k počítači.
Lidé se také ptají, jak zrusit aktualizaci na macu?
Pod sekcí Úložiště klikněte na možnost Spravovat úložiště. Zobrazí se vám seznam nainstalovaných aplikací. V něm najděte aktualizační soubor a klikněte na něj. Klikněte na Smazat Aktualizaci a potvrďte, že ji opravdu chcete smazat.

Pokud jde o toto, jak stáhnout macos?

Mezi nejjednodušší možnost patří samotný instalátor stáhnout přímo z App Storu, u starších verzí macOS pak přímo ze stránek Applu, které jsou určené pro vývojáře. Níže naleznete seznam, pomocí kterého lze jednoduše stáhnout operační systémy pro jablečné počítače, a to od OS X Yosemite 10.10 až po macOS 11 Big Sur.
Můžete se také zeptat, jak aktualizovat operační systém?
Stažení nejnovějších dostupných aktualizací Androidu
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Dole klepněte na Systém. Aktualizace systému.
  3. Zobrazí se stav aktualizace. Postupujte podle pokynů na displeji.

Související článek

Jak získat MC zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko Stáhnout, soubor se otevře v počítači. Po dokončení instalace klikněte na tlačítko Dokončit.

Lidé se také ptají, jak stáhnout mac os mojave?

Stažení macOS

Instalátor pro macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS Catalina, macOS Mojave nebo macOS High Sierra se stáhne přímo do složky Aplikace jako aplikace nazvaná Install macOS [ název verze ]. Pokud se po stažení otevře instalátor, ukončete ho a nepokračujte v instalaci.
Jak stáhnout Mac OS Catalina?
Nejprve přejděte na stránky vývojáře nástroje pomocí tohoto odkazu a klikněte na tlačítko Download Latest Version. Stáhne se vám nástroj ve formátu DMG, který poté otevřete. Jakmile tak učiníte, tak v novém okně klikněte na aplikaci macOS Catalina Patcher pravým tlačítkem, a poté zvolte možnost Otevřít.

Pokud jde o toto, jak nainstalovat macos big sur?

Čistá instalace macOS Big Sur z macOS Catalina

Pokud máte vše zálohováno, tak váš Mac či MacBook klasickým způsobem vypněte. Jakmile se zařízení vypne, tak jej spouštěcím tlačítkem zapněte a ihned poté podržte společně klávesy Command + R. Tyto klávesy držte do té doby, dokud se neobjevíte na obrazovce Zotavení macOS.
Někdo se také může ptát, proč nejde aktualizovat software?
Jestliže nelze aktualizovat software vašeho zařízení na nejnovější verzi, může to být nedostatkem volného místa v zařízení.

Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iPhone?

Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

By Teilo Nawed

Similar articles

Jak aktualizovat aplikaci? :: Jak aktualizovat Android na Xiaomi?
Užitečné odkazy