Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Platit Mobilem?

Proč mi nejde platit mobilem?

Pokud se zákazník pokouší použít aplikaci Google Pay, ale váš terminál transakci neregistruje, zkontrolujte, zda jsou splněny tyto podmínky: Zařízení Android má funkci NFC a systém Lollipop 5.0 nebo novější. Aplikace Google Pay je v nastavení zařízení Android zapnuta.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Co je to NFC v mobilu?

NFC je bezdrátová technologie umožňující rychlou a zabezpečenou výměnu dat na vzdálenost do 4 cm. Podporuje ji řada chytrých telefonů (těmto zařízením tím pádem můžeme říkat NFC mobily) a tabletů, přičemž díky velmi krátké vzdálenosti je bezpečná a není vyžadována jejich identifikace.
Co ke NFC?
NFC je zkratka pro "Near Field Communication" a podle Wikipedie jde o "modulární technologii radiové bezdrátové komunikace mezi elektronickými zařízeními na velmi krátkou vzdálenost (do 4 cm) s přiblížením přístrojů." V podstatě je to tedy způsob, jakým váš telefon může bezdrátově komunikovat s jiným zařízením ve své

Co znamená znacka NFC?

NFC je zkratkou anglického výrazu „Near Field Communication", označuje tedy bezdrátovou komunikaci a existuje na trhu již delší dobu. Pod tímto pojmem se skrývá bezkontaktní přenos dat, jež využívá technologii radiofrekvenční identifikace (RFID). Celosvětově standardizovaná frekvence činí 13,56 MHz.
Následně, jak platit telefonem přes revolut?
My v redakci naštěstí máme fyzickou Revolut kartu od Mastercard a můžeme potvrdit, že placení mobilem opravdu funguje. Přidání karty do Google Pay (Android Pay) se neliší od klasických bank, zadáte údaje z karty, adresu, číslo telefonu, přijde vám kód, kterým kartu aktivujete a vše je připraveno k placení.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Následně, jak zapnout m platbu t mobile?

V aplikaci Google Play si vyberte aplikaci, hru knihu nebo hudbu a nákup zahajte kliknutím na cenovku umístěnou v pravém horním rohu obrazovky / koupit. Rozklikněte Platební metody. Vyberte možnost „Platba přes m-platbu operátora T-Mobile". Proběhne ověření účtu a budete vyzváni k vyplnění vaší fakturační adresy.
Jak aktivovat kartu v telefonu?
Základem je Google Pay

Po otevření aplikace se přihlásíte pod svým Google účtem. Aplikace vás vyzve k zadání údajů o vaší platební kartě, jako je číslo karty, platnost do vypršení a originální třímístný kód. To by mělo být vše pro přidání vaší karty do aplikace, jak vidíte, je to velmi jednoduché.

Můžete se také zeptat, jak funguje g pay?

Co je Google Pay? Google Pay je jednoduché bezdrátové placení mobilním telefonem či chytrými hodinkami například v kamenných prodejnách. Nemusíte s sebou nosit peněženku, při placení stačí z kapsy vytáhnout mobil a přiložit jej k bezdrátovému terminálu.
Lidé se také ptají, jak platit xiaomi mi band 6?
Jak platit pomocí Mi Smart Band 6 NFC

Přejděte do sekce platebních karet jednoduchým přejetím z hlavní obrazovky doleva. Kliknutím na šipku aktivujete platbu kartou. V případě potřeby zadejte odblokovací kód zařízení. Chcete-li zaplatit, jednoduše přiložte náramek k platebnímu terminálu.

Lidé se také ptají, jak ověřit nfc?

Krok 2: Zjištění technologie NFC v telefonu
  1. Otevřete Nastavení .
  2. Do pole Prohledat nastavení zadejte „NFC".
  3. Klepněte a zapněte NFC. Pokud nemůžete funkci NFC najít, s vaším telefonem nelze platit bezkontaktně.

By Anderegg

Similar articles

Co je to dokovací konektor? :: Jak zapnout bezdrátové připojení na notebooku?
Užitečné odkazy