Domovská stránka > J > Jak Vybrat Počítač Na Hry?

Jak vybrat počítač na hry?

Nejlepší herní PC sestava do 50 000 Kč

Pokud chcete vynaložit 50 000 korun na nový herní počítač, tím nejlepším řešením je Lynx Challenger 10462842. Jako procesor byl zvolen 6jádrový procesor Intel Core i5-12400F a jako grafická karta velmi výkonná NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti. Operační paměť činí standardních 16 GB.

Přečtěte si více

Související článek

Co by měl obsahovat počítač?

Počítačová skříň obvykle obsahuje komponenty potřebné pro provoz počítače. Napájecí zdroj počítače prošel vývojem. Je zde procesor, deska a pevný disk. Mechaniky CD/DVD jsou disketové jednotky.

Můžete se také zeptat, který procesor je lepší?

Intel Core I5 ( 7400, 7500, 7600, 7600K Kaby Lake ) - výkonný 4 jádrový procesor ( 4 vlákna ), který má v současné době universálnější výkon oproti většině AMD RYZENŮM. Vzhledem k lety prověřené platformě Intel má v současné době lepší optimalizaci u většiny programů a hlavně her.
Jakou frekvenci procesoru?
Je zřejmé, že čím vyšší je hodnota frekvence, tím je procesor rychlejší. Procesory mají běžně frekvenci od 2 GHz, ty se hodí především pro méně náročnou, například kancelářskou práci. Pro náročnější operace, jako je editace videa nebo hraní her se hodí spíše procesory s frekvencí kolem 3 GHz.

Můžete se také zeptat, co to je procesor?

Definice procesoru z anglické stránky Wikipedie zní: „Procesor je hlavní elektronická součástka v počítači, která vykonává instrukce počítačového programu tak, že provádí základní aritmetické, logické, kontrolní a vstupní/výstupní operace specifikované instrukcemi.
Můžete se také zeptat, jaký procesor ke grafické kartě?
Hry a 3D grafika – hraní ve Full až Quad HD i s rezervou pro pár let do budoucna, stejně jako domácí zpracování 3D grafiky a videa. Pokud nechcete taktovat a máte napnutý rozpočet, poslouží dobře i Core i5-7500 či i5-7400.

Související článek

Jaký počítač na hru fortnite?

Musíte mít Windows 10 (64bitovou verzi), procesor Intel Core i7-8700 nebo AMD Ryzen 7 3700x, grafickou kartu s alespoň 4 GB VRAM a SSD disk.

Někdo se také může ptát, jaký procesor na stream?

Procesory Core i7-8700K a Ryzen 7 2700X jsou zde také solidně použitelné, i když zcela stoprocentní už to není. Ryzen 5 2600X zcela propadl, tento procesor tuto činnost nezvládl. Při náročnějším nastavení x264 Medium, se Core i9-9900K stále drží na špici a kromě dvou her udrží nastavené fps ve všech testovaných hrách.
Lidé se také ptají, co je to amd?
AMD je jeden z nejvýznamnějších výrobců procesorů a dalších počítačových komponent. Ačkoliv se mu v posledních letech v porovnání s Intelem příliš nedařilo, s nástupem nové architektury Zen 3 a CPU s kódovým označením Ryzen se karta pomalu obrací.

A další otázka, jak vytížit procesor?

Max CPU 1.0

Max CPU je nástroj pro zjištění maximálního zatížení CPU jednotek. Program není třeba instalovat, jedná se o přenosnou verzi, kterou stačí spustit. Uživatel si zvolí jednotky, které chce zatížit. Příkazem k potvrzení program začne konat svou práci - maximalizuje zatížení jednotlivých procesorů.
Můžete se také zeptat, jak zjistit výkon procesoru?
K získání rychlého přehledu o přibližném výkonu daného komponentu můžete využít stránek passmark.com. Do vyhledávače google napište název komponentu, například I5 4670K a připište passmark. Zjistíte, jak si stojí procesor I5 4670K v tomto benchmarku oproti například procesoru G2020.

Někdo se také může ptát, jak otestovat fps?

Test výkonu PC: herní výkon

Ta se dá měřit například populárním, volně dostupným nástrojem FRAPS. Ten nám v rohu obrazovky v reálném čase zobrazuje hodnotu FPS. Umí také nahrávat videozáznam hry, vytvářet screenshoty a FPS zaznamenávat do log .

By Haleigh Sargis

Similar articles

Co to je integrovaná grafická karta? :: Jaký procesor do notebooku?
Užitečné odkazy