Domovská stránka > K > Kdy Končí Podpora Iphone?

Kdy končí podpora iPhone?

A pokud vše půjde hladce, měli bychom mít možnost se na nové vlastnosti iOS 16 podrobně podívat na konci roku 2022.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Když to vezmeme v úvahu, jaký koupit iphone 2022?

Co se týče obnovovací frekvence, zde jednoznačně kraluje iPhone 13 Pro a 13 Pro Max (až 120 Hz), většina ostatních modelů nabídne „jen" 60 Hz.
...
Jaký vybrat iPhone na sezónu 2022?
  • základní třída: iPhone 8, SE,
  • střední třída: iPhone X, XS, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 Mini,
  • high-end: 12 Pro, 12 Pro Max.
Jak dlouho bude fungovat iPhone se?
Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Jak dlouho trva aktualizace na iPhone?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Jak udělat iOS 15?
Instalace iOS 15 nebo iPadOS 15

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Co je iOS zařízení?

iOS je mobilní operační systém pro telefony iPhone společnosti Apple. Nejdříve byl jako iPhone OS vyvinut na základě macOS pro původní iPhone uvedený na trh v roce 2007, později byl upraven i pro další mobilní zařízení jako je multimediální přehrávač iPod touch a tablet iPad.
Jak funguje iPhone?
Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává.

Kdy má vyjít iOS 16?

Operační systém iOS 16 bude je již dnes k dispozici v betě pro vývojáře, přičemž už v červenci se uživatelé mohou těšit na veřejnou betu. Finální verze pak bude k dispozici tradičně na podzim, pravděpodobně opět i s novými iPhony. Zde se dostáváme k nevýhodě nového systému.
Kdy vyjde iOS 15 pro veřejnost?
Máme zde iOS 15, které Apple představil 7. června na své konferenci WWDC, přičemž beta verze pro vývojáře byla vydána ve stejný den. Mezi širokou veřejnost se finální verze dostala 20. září a dosud na ni nevyšla jediná záplata.

Pokud jde o toto, kdy skončí podpora iphone 6?

Apple po jejich uvedení na trh v roce 2015 prodal desítky milionů modelů iPhone 6 a iPhone 6 Plus. iPhone 6 bude údajně bezpečně fungovat ještě v průběhu roku 2023, ale iPhone 6 Plus takové štěstí nemá. Tento oblíbený model iPhone sice od 1.

By Spike

Similar articles

Jak fotí iPhone 13 pro? :: Jak povolit 5G?
Užitečné odkazy