Domovská stránka > Z > Z Jakého Roku Je Iphone 5?

Z jakého roku je iPhone 5?

iPhone 5 je smartphone od firmy Apple Inc., který byl představen jako nástupce modelu iPhone 4S (v pořadí se již jedná o 6. iPhone firmy Apple 4. generace iPhonu) 12. září 2012.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak vypadal 1 iPhone?

První iPhone přinesl na svou dobu nevídaně velký displej s úhlopříčkou 3,5" s rozlišením 480 x 320 pixelů. Oproti většině tehdejších smartphonů, které většinou disponovali nepraktickou mechanickou klávesnicí a malým displejem, vypadal iPhone jako mobil z budoucnosti.
A co je lepsi iphone 12 nebo 13?
Závěrečné doporučení – Oba dva telefony jsou v roce 2022 stále výtěčnými zařízeními, pro malý rozdíl ceny ale doporučujeme volit iPhone 13 s lepším displejem i fotoaparátem. Pokud ale narazíte na iPhone 12 s cenou o 15 % nižší, než iPhone 13, koupi staršího modelu dobře zvažte.

Z jakého roku je iPhone 8?

Prodej započal dne 22. září 2017. V České republice a dalších státech prodej začal 29. září 2017.
Pokud jde o toto, jak jdou iphony po sobe?
Druhý model z roku 2008 umožnil vývojářům vytvářet pro operační systém iOS vlastní aplikace, včetně her, které lze koupit a stáhnout z obchodu App Store.
...
iPhone
Zadní fotoaparát12MP, 4K 60FPS / 1080p 240FPS
Přední fotoaparát12MP
Paměť
Úložiště128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB NVMe

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Kdy se zacal prodavat iPhone 7?

iPhone 7 a iPhone 7 Plus jsou smartphony od firmy Apple, které byly představeny 7. září 2016 v sanfranciském divadle Billa Grahama jako nástupci modelu iPhonu 6S a iPhonu 6S Plus. Prodej byl ukončen v roce 2019.
Když to vezmeme v úvahu, jak poznat originální iphone?
Než začnete
  1. Tato čísla se dají najít na několika místech, například v Nastaveních, fyzicky na samotném zařízení, ve Finderu, v iTunes a na původním balení.
  2. Pokud někdy budete kontaktovat podporu Apple, k identifikaci svého zařízení můžete použít jeho sériové číslo nebo číslo IMEI/MEID.

Pokud jde o toto, jaký iphone si koupit v roce 2021?

Osobně bych pravděpodobně dal první místo iPhonu 11, protože pokud jde o hodnotu a výkon za peníze, je to nejlepší iPhone, který si můžete koupit v roce 2021.
Proč nejsou iPhone 13?
Omezená dostupnost má trvat až do února. Téměř vždy, když Apple přestavil nové iPhony, se objevily spekulace o omezených skladových zásobách. Zlí jazykové tvrdí, že tyto balonky vypouštěl sám Apple, aby pod heslem „kupujte, nebudou" prodal co nejvíce telefonů.

Jaký iPhone si vybrat?

iPhone 12 Pro

Jestliže přemýšlíte, jaký Apple iPhone vybrat, tak pokud hledáte to nejsilnější, ale zároveň nejste fanoušky obrovských telefonů, zbystřete. Je tu totiž iPhone 12 Pro, jenž se výše popsanému modelu může směle rovnat.

By Selena Callendar

Similar articles

Který iPhone je nejlepší 2021? :: Kdy koupit iPhone 13?
Užitečné odkazy