Domovská stránka > C > Co Umí Iphone 13?

Co umí iPhone 13?

Mohlo by vás zajímat
  • Ú
  • 2 Fotografické styly.
  • 3 Makro režim.
  • 4 Filmařský režim.
  • 5 Optická stabilizace objektivu s posuvem snímače.
  • 6 Noční režim u teleobjektivu.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

A další otázka, kdy bude iphone 13 v Čr?

října 2021 • 14:40

Není tomu ani týden, co se začala prodávat nová řada telefonů iPhone 13. V pátek 24. září se začaly zákazníkům doručovat předobjednávky, novinky společnosti Apple jste mohli od tohoto dne zakoupit i v prodejnách.
A který iphone má největší displej?
Apple iPhone 13 Pro Max má úhlopříčku displeje 6,7" a rozlišení 1284 × 2778 pixelů, takže ani tento největší telefon Applu nedosáhne na Ultra HD rozlišení modelů Sony.

Který iPhone má nejlepší foťák?

Vítězem kategorie Nejlepší fotomobil 2020 a Nejlepší fotomobil 2021 se stal iPhone 12 Pro Max. Na otázku, jak fotí iPhone 12 Pro Max, je proto snadné odpovědět: výborně! Tento model se tak může pochlubit nejlepším fotoaparátem mezi jablečnými telefony. Na druhém místě se umístil iPhone 11 Pro.
Můžete se také zeptat, co je lepsi iphone 11 nebo 12?
Pokud se rozhodujete mezi mobilními telefony Apple iPhone 11 Pro 256GB a Apple iPhone 12 128GB, pak je mobil Apple iPhone 12 128GB jasná volba - má celkově lepší parametry a také poměr cena/výkon!

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Můžete se také zeptat, jaký je rozdíl mezi iphone xa iphone xs?

Rozdíly mezi iPhone X a iPhone XS

To, které pocítíte okamžitě, je rapidní nárůst výkonu. iPhone XS obdržel podle AnTuTu téměř o 50 % výkonnější procesor, než jeho předchůdce. Obě zařízení disponují kvalitním OLED displejem s obnovovací frekvencí 60 hertz.
Pokud jde o toto, jaký je rozdíl mezi iphone 11 a iphone 12?
Přestože mají oba modely stejný počet jader, iPhone 12 nabízí 2x Icestorm 3.1 GHz + 4x Firestorm 1.8 GHz, zatímco iPhone 11 2x Thunder 2.65 GHz + 4x Lightning 1.8 GHz v podání procesoru Apple A13 Bionic. Rozdíl výkonu je znát už v samotném testování (578 300 bodů pro dvanáctku, 518 900 bodů pro jedenáctku).

Navíc, kdy jdou ceny iphonu dolů?

Tím nejdůležitějším aspektem je však fakt, že dva roky starý iPhone jste schopni prodat ještě stále za poměrně zajímavou částku blížící se téměř 50% pořizovací ceny. Jakmile je telefon starý již tři roky, respektive tři generace, jeho cena jde rapidním způsobem dolů.
Můžete se také zeptat, kdy prijde na trh nový iphone?
Očekává se, že Apple představí nový iPhone 14 na akci, která se pravděpodobně bude konat v září 2022, pokud se bude řídit předchozími termíny uvedení na trh. Většina událostí týkajících se iPhonů se koná během prvního nebo druhého zářijového týdne.

Kdy bude aktualizace iOS 16?

Apple na WWDC 2022 představil iOS 16. Přináší poměrně velkou revoluci v počtu novinek a například se zaměřuje na změny odemykací obrazovky. Je již nepsaným pravidlem, že finální verze nového systému dorazí na podzim a nejinak tomu bude i letos.

By Adena Cherryhomes

Similar articles

Kdy koupit iPhone 13? :: Jaký koupit iPhone 2022?
Užitečné odkazy