Domovská stránka > K > Kde Stáhnout Antivirus?

Kde stáhnout Antivirus?

Stažení a instalace Avast Free Antivirus

Jak už jsme naznačili, tak Avast Free Antivirus pro Windows je základní bezpečnostní software, který virům, spywaru a jiným škodlivým hrozbám brání v napadení vašeho počítače. jeho stažení probíhá výhradně přes stránky společnosti Avast.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

A další otázka, jak stáhnout antivirus zdarma?

Avast Free Antivirus 2020 2020. Avast Free Antivirus je populární antivir, určený pro domácí a nekomerční použití. Pro komerční využití Avast Antivirus zakoupíte zde. Uživatele chrání před viry, malwarem, ransomwarem, spywarem, rootkity a phishingovými útoky.
Pokud jde o toto, co je to avast?
Avast Software s.r.o. je česká nadnárodní společnost zabývající se počítačovou bezpečností, založená roku 2010 jako následník družstva Alwil Software, jehož historie sahá až do roku 1988.

Jak funguje Windows Defender?

Bezpečnostní centrum Windows Defender poskytuje základní ochranu před viry, trojskými koni, ransomware a dalšími formami škodlivého softwaru. Je standardně nainstalován v systému Windows, takže i když nechcete instalovat řešení od jiných výrobců, bude mít Váš systém alespoň nějakou úroveň ochrany před těmito hrozbami.
Jak pracuji antivirové programy?
Jednodušeji řečeno, antivirový program má jeden soubor (či více), obsahující v sobě kódy virů a obsah tohoto souboru porovnává s obsahem souborů, které určíte, aby prohledával. Kontrolovat se dá jak celý obsah nějakého souboru, tak jen jeho část, nejčastěji začátek a konec souboru.

Související článek

Kde stáhnout Adobe Flash Player?

Adobe flash player si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách. Stahování spustíte kliknutím na odkaz vedle textu. Soubor se stáhne automaticky. Po stažení nemusíte instalaci potvrzovat.

A kolik stojí eset?

Kompletní ochrana vašeho počítače se správcem hesel a šifrováním dat.
Počet licencíNová licence na 1 rokNová licence na 2 roky
11562 Kč (1890 Kč)2471 Kč (2990 Kč)
21975 Kč (2390 Kč)3132 Kč (3790 Kč)
32388 Kč (2890 Kč)3793 Kč (4590 Kč)
43215 Kč (3890 Kč)5116 Kč (6190 Kč)
Když to vezmeme v úvahu, Čím nahradit kaspersky antivirus?
ESET alebo Bitdefender je jasná cesta. Kaspersky, Balast (Avast) alebo Defender sú na 3 veci. ESET je na 3 věci, víc problémů, než užitku. Defender je řešení, nedávat plný přístup zbytečně dalším firmám.

A jaké jsou typy počítačových víru?

Podle hostitele

Podle toho, prostřednictvím jakých hostitelů se virus šíří, je možné je dělit na několik druhů. Základními typy hostitelů jsou: Spustitelné soubory – COM a EXE programy v prostředí DOSu, EXE soubory v Microsoft Windows, ELF soubory v UNIXu atd. Boot sektory disket a diskových oddílů.
Co je to vir v počítači?
Vir. Počítačový vir je software, který může „infikovat" počítač, sám se nainstalovat a zkopírovat se do jiných počítačů bez vědomí nebo svolení uživatele. Obvykle se připojí k jiným počítačovým programům, datovým souborům nebo spouštěcímu sektoru pevného disku.

Jak se viry Siri?

Viry se nejčastěji šíří např. přes sociální sítě. Stačí si otevřít škodlivý odkaz, který ti někdo (třeba jen omylem) poslal, a můžeš se dostat na stránku, ze které se ti do počítače automaticky stáhne zavirovaný soubor. Viry se mohou šířit také přes webový prohlížeč, jako je třeba Google Chrome nebo Microsoft Edge.

By Lidda Shajiya

Similar articles

Jaký antivir do notebooku? :: Jak nainstalovat Antivirus?
Užitečné odkazy