Domovská stránka > J > Jak Zjistit Uloziste Na Macu?

Jak zjistit uloziste na Macu?

V nabídce Apple  v rohu obrazovky vyberte možnost O tomto Macu. Klikněte na Úložiště. Pruh úložiště nejprve odhadne množství využitého a dostupného úložného prostoru. Po dokončení výpočtu zobrazí segmenty představující několik kategorií souborů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

A další otázka, jak zrusit aktualizaci na macu?

Pod sekcí Úložiště klikněte na možnost Spravovat úložiště. Zobrazí se vám seznam nainstalovaných aplikací. V něm najděte aktualizační soubor a klikněte na něj. Klikněte na Smazat Aktualizaci a potvrďte, že ji opravdu chcete smazat.
Proč mi nejde aktualizovat Mac?
Pokud se vám zobrazuje chyba 10, může mít vaše iOS zařízení novější verzi systému iOS, než kterou váš počítač podporuje. Před aktualizací nebo obnovením zařízení s iOS budete muset aktualizovat software v Macu nebo iTunes ve Windows. macOS 10.11 a novější: iOS zařízení odpojte a znova ho připojte k počítači.

Jak na Macu stáhnout jakoukoliv verzi macOS?

Způsobů, pomocí kterých můžete stáhnout jakoukoliv verzi macOS, existuje hned několik. Mezi nejjednodušší možnost patří samotný instalátor stáhnout přímo z App Storu, u starších verzí macOS pak přímo ze stránek Applu, které jsou určené pro vývojáře.
A další otázka, jak stáhnout mac os catalina?
Nejprve přejděte na stránky vývojáře nástroje pomocí tohoto odkazu a klikněte na tlačítko Download Latest Version. Stáhne se vám nástroj ve formátu DMG, který poté otevřete. Jakmile tak učiníte, tak v novém okně klikněte na aplikaci macOS Catalina Patcher pravým tlačítkem, a poté zvolte možnost Otevřít.

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Jak najít flashku na MacBooku?

Jakmile připojíte externí disk, USB flash paměť nebo paměťovou kartu do slotu na vašem Macu, tato jednotka se zobrazí ve Finderu v části Zařízení. Pokud jste něměnili výchozí nastavení, zobrazí se také na ploše a můžete s ním rovnou pracovat.
A další otázka, jak zjistit parametry macbook?
Na iPhonu a iPadu ho naleznete jednoduše v Nastavení -> Obecné -> Informace, na Macu pak stačí klepnout na  -> O tomto Macu, kde už se v okně sériové číslo zobrazí.

Jak zobrazit disk na Macu?

V aplikaci Disková utilita na Macu vyberte volbu Zobrazit > Zobrazit všechna zařízení. Pokud není Disková utilita spuštěná, klikněte na ikonu Launchpadu v Docku, do vyhledávacího pole zadejte Disková utilita a potom klikněte na ikonu Diskové utility .
Jak nainstalovat novou verzi macOS?
Chcete-li nainstalovat nejnovější nebo starší verzi macOS, stáhněte ji z App Storu. Chcete-li vytvořit startovací instalační disk, použijte USB flash disk nebo jiný sekundární svazek.

Jak si aktualizovat iOS?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

By Weinshienk

Similar articles

Jak identifikovat MacBook Pro? :: Jaký je aktuální iOS?
Užitečné odkazy