Domovská stránka > K > Kdo Vlastní Aktuálně Cz?

Kdo vlastní Aktuálně cz?

Aktuálně.cz je on-line deník vycházející na českém internetu. Vydává jej společnost Economia, a.s. vlastněná podnikatelem Zdeňkem Bakalou. V současné době je jedním z nejúspěšnějších titulů společnosti, do jejíhož portfolia patří například Hospodářské noviny nebo portál Centrum.cz.

Přečtěte si více

Související článek

Kdo vlastní Xiaomi?

Beijing Roborock Technology Co.

Co vlastní Plzeňský Prazdroj?

Plzeňský Prazdroj, a. s., je česká firma, pivovar založený v roce 1842, který produkuje první pivo plzeňského typu, Pilsner Urquell. Pod Prazdroj v současné době patří také pivovar Radegast a pivovar Velké Popovice.
Kolik má Amazon peněz?
47°37′21,72″ s. š., 122°20′10,32″ z. d. IMDb.com, Inc. Čistý zisk společnosti se v roce 2019 vyčísloval částkou nad 82 miliard dolarů ročně.

Co dělá Amazon?

Amazon.com je internetový obchod, který založil americký programátor Jeff Bezos v roce 1994 v Seattlu. Původně obchodoval s knihami, dnes nabízí i vybavení pro domácnost, hudbu, filmy, elektroniku, šperky nebo software. Dnes patří Amazon.com k nejstarším a největším obchodům svého druhu na světě.
Následně, jak funguje amazon?
Amazon je spojením internetového obchodu a online tržiště. Znamená to, že zde můžete narazit i na jednotlivé obchodníky prodávající přes Amazon. Platí za to ovšem určitou provizi. Pokud si od takového prodejce objednáváte zboží, zkontrolujte, zda skutečně doručuje i do ČR.

Související článek

Jak vytvořit vlastní redakční systém?

Získáte doménu a hosting, rozhodnete se, který redakční systém budete používat, najdete zdrojové kódy redakčního systému, stáhnete je do počítače a zkopírujete na server, obvykle je třeba provést několik instalačních kroků. Musíte se modlit, aby to fungovalo.

Můžete se také zeptat, kolik lidí v Čr je osvč?

Počet podnikatelů v Česku, kteří si samostatnou výdělečnou činností skutečně vydělávají, v roce 2021 stoupl o 27 tisíc na 1,078 milionu. Vyplývá to z aktuální evidence České správy sociálního zabezpečení. Předloni počet podnikatelů, tedy například i soukromých lékařů, umělců či zemědělců, vzrostl o 20 tisíc.
Můžete se také zeptat, kolik je v Čr malých a středních podniku?
Jako celek reprezentují malé a střední podniky v České republice více než 1 milion ekonomických subjektů a zaměstnávají téměř 60 %. Sektor MSP je významnou hnací silou podnikatelské sféry, růstu, inovací i konkurenceschopnosti a představuje také významného zaměstnavatele.

Navíc, kolik firem je v praze?

„Přesto, že je Praha dlouhodobě nejatraktivnějším místem pro podnikání a je zde registrováno přes 228 000 společností s ručením omezeným a akciových společností, nejvyšší počet firem na 1 000 obyvatel jsme zde zaznamenali v roce 2018," uvedla dále Petra Štěpánová.
Jak založit vlastní společnost?
Nyní tedy k samotnému postupu založení s.r.o. v jednotlivých krocích:
  1. 1) Společenská smlouva / zakladatelská listina (u notáře)
  2. 2) Složení základního kapitálu.
  3. 3) Ohlášení živností
  4. 4) Obstarání dalších dokumentů
  5. 5) Návrh na zápis společnosti do obchodního rejstříku.
  6. 6) Zápis společnosti do obchodního rejstříku.

Můžete se také zeptat, jak založit právničkou firmu?

Zakládáte firmu? Tohle je přehledný návod krok za krokem
  1. krok: Sepište společenskou smlouvu. Základním dokumentem, který pro založení firmy potřebujete, je takzvaná společenská smlouva.
  2. krok: Složte všechny vklady.
  3. krok: Vyřiďte si živnostenské oprávnění
  4. krok: Požádejte o zápis do obchodního rejstříku.

By Hawthorn

Similar articles

Kdy byl vynalezen digitální fotoaparát? :: Které firmy jsou české?
Užitečné odkazy