Domovská stránka > J > Jak Udělat Snímek Obrazovky Na Samsungu?

Jak udělat snímek obrazovky na Samsungu?

Kombinace tlačítek

Stejně jako u většiny chytrých telefonů se systémem Android se při pořizování snímku obrazovky na telefonu Samsung kombinuje stisk zapínacího tlačítka s tlačítkem zeslabení hlasitosti. Tlačítka stačí držet po dobu jedné sekundy, jinak můžete vyvolat vypnutí zařízení či úplně ztišení hlasitosti.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Kam se ukládá Print Screen Mac?

Ve výchozím nastavení se snímky obrazovky ukládají na plochu pod názvem „Snímek obrazovky [datum] v [čas]. png". V macOS Mojave nebo novějším můžete změnit výchozí umístění ukládaných snímků obrazovky z nabídky Možnosti v aplikaci Snímek obrazovky. Můžete také přetáhnout miniaturu do složky nebo dokumentu.
Jak nainstalovat Výstřižky?
Otevřete nabídku „Start" a přejděte na „Příslušenství Windows", kde pravým tlačítkem kliknete na položku „Výstřižky" a budete pokračovat na „Další | Otevřít umístění souboru". Otevře se okno Průzkumníku souborů, kde kliknete pravým tlačítkem na zástupce „Výstřižky" a z kontextové nabídky vyberete „Vlastnosti".

Jak otočit pravítko ve výstřižku?

Pravítko lze myší posunout a kolečkem myši pak případně můžeme určit jeho sklon. Jedním z kreslících nástrojů nakonec nakreslíme čáru. Obdobně lze pomocí nástroje Úhloměr (zvolíme ho přes šipku u nástroje Pravítko) kreslit přesné oblouky. Kolečkem myši lze změnit velikost kruhu.
Navíc, jak udělat screen na redmi?
Jak udělat snímek obrazovky (screenshot)?

Stiskněte současně tlačítko pro snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Jak udělat screenshot celé stránky Android?

Po výběru požadované části webové stránky, kterou chcete zachytit, klepněte vpravo dole na fajfku. Poté se otevře editor, ve kterém můžete screenshot ještě upravit. Nakonec stiskněte vpravo nahoře na tlačítko „Další„.
Jak se dělá screenshot na Huawei?
Současným stisknutím a podržením tlačítka napájení a tlačítka zeslabení pořídíte snímek obrazovky.

Jak udělat výstřižek z PDF?

Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)
  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.
Lidé se také ptají, jak zapnout výstřižky?
Jmenuje se Výstřižky a spustíte jej jednoduše vyhledáním v nabídce Start. Ze všeho nejdříve klepněte v jeho liště na tlačítko Režim. Rozbalí se nabídka, ve které si vyberete jednu z možností popisující, co vlastně chcete zachytit: Výstřižek volného tvaru.

Jak udělat snímek obrazovky na mobilu?

Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

By Levenson

Similar articles

Co dělat když mi nefunguje klávesnice na notebooků? :: Jak psát písmena na klávesnici?
Užitečné odkazy