Domovská stránka > J > Jak Vložit Hudbu Do Videa Na Mobilu?

Jak vložit hudbu do videa na mobilu?

Spusťte aplikaci YouTube . Nahrát video. Vyberte soubor, který chcete nahrát, a klepněte na tlačítko DALŠÍ. ​Pokud stránku nahrávání opustíte před dokončením úprav nastavení, video se uloží jako koncept na stránce Obsah.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Jak udělat video s hudbou?

V aplikaci Fotky otevřete kolekci a vpravo nahoře klikněte na Vytvořit -> Automatické video s hudbou. V dalším okně si vyberte snímky, které mají být do vytvářeného videa zahrnuty, a klikněte na tlačítko Vytvořit.
Jak přidat hudbu do videa zdarma?
Krok 1: Chcete -li do videa přidat hudbu, stáhněte si nejprve zdarma Video Converter Ultimate do počítače. Když jej zadáte, ujistěte se, že jste pod konvertor a klikněte na Přidat soubory importovat soubor videa. Zde můžete také přímo přetáhnout video do tohoto programu pro přidání.

Kde stáhnout hudbu k videu?

Další zdroje
  • Free Music Archive.
  • dig.ccMixter.
  • Incompetech.
  • Jamendo.
Navíc, jak stáhnout hudbu z videa?
Přejděte na „Soubor"> „Otevřít" a otevřete soubor videa, znovu klikněte na kartu „Soubor" a vyberte možnost „Exportovat". Vyberte formát souborů, do kterého chcete zvukový soubor uložit, a poté klikněte na tlačítko „Uložit".

Související článek

Jak zrychlit Internet v mobilu?

Aplikace zrychlí rychlost vašeho internetu. Může to být mistr rychlosti internetu. Aplikaci je třeba stáhnout, nainstalovat a spustit. Povolte přístup, pokud vyžaduje práva roota.

Jak vložit hudbu do videa online?

V aplikaci Movie Maker otevřete sestříhané video a přepněte se na kartu Domů. Tady klepněte na tlačítko Přidat hudbu se symbolem noty. V počítači pak vyhledejte příslušný hudební soubor, který chcete použít, a vložení potvrďte tlačítkem Otevřít.
Jak ozvučit video?
AviDemux 2.7 – freeware. Slouží k úpravě, střihu, ozvučení a konverzi videa. Obsahuje všechny potřebné kodeky a desítky různých filtrů. Umí převádět video do formátu filmového DVD nebo přenosných zařízení.

Když to vezmeme v úvahu, jak vytvorit video s hudbou na iphone?

Po označení videa stačí ve spodní části obrazovky klepnout na Vytvořit film. Ihned poté se ocitnete v rozhraní pro úpravu videa. Nyní v levé části, pod náhledem, klepněte na ikonu +. Zde klepněte na kolonku Zvuk či Soubory a vyberte hudbu, kterou chcete využít.
Jak udělat video z fotky?
Vytvoření filmu
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna.
  4. V sekci Vytvořit klepněte na Film.
  5. Vyberte fotky a videa, která ve filmu chcete mít, klepnutím na Nový film.

Jak udělat video z fotek s hudbou zdarma?

Vytvoření videa z fotek v Zoner Photo Studiu je velmi jednoduchá a praktická funkce, která dodá vaší prezentaci šťávu. Za pár minut si díky ní vytvoříte video s hudbou, případně mluveným komentářem k prezentaci nebo publikování na internetu. Vyzkoušejte to zdarma!

By Adriel Toper

Similar articles

Jak vytvorit videoklip? :: Jak stáhnout video z internetu do iPhone?
Užitečné odkazy