Domovská stránka > J > Jak Dát Sim Kartu Do Iphone 12?

Jak dát SIM kartu do iPhone 12?

Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak nastavit primarni číslo iPhone?

Nastavení výchozího čísla

Vyberte, které mobilní tarify chcete používat s iMessage a FaceTimem. V iOS 13 a novějším můžete vybrat jedno číslo i obě. Na této obrazovce vyberte číslo, které budete mít jako výchozí. Anebo vyberte číslo, které se bude využívat jenom pro mobilní data, a druhé se pak použije jako výchozí.
Jakou SIM do iPhone?
Typy SIM karet u iPhonů
Typ iPhoneTyp SIMInternet
iPhone 5SNano SIM3G, 4G
iPhone 6Nano SIM3G, 4G
iPhone 6SNano SIM3G, 4G
iPhone 7Nano SIM3G, 4G

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje virtualni sim karta?

eSIM karta je samostatný čip, virtuální SIM karta, zabudovaná do základní desky mobilních telefonů nebo třeba chytrých hodinek. Nahrazuje klasickou plastovou SIM kartu takže odpadá nutnost vkládat ji do příslušného slotu. Nemusíte se ale bát, možnost změnit mobilní zařízení nebo číslo tím neztratíte.
Jak aktivovat SIM kartu v iPhone?
Upozornění: Do telefonu musíte nejprve vložit SIM kartu a musíte jej zapnout.
...
1. Zadejte PIN kód:
  1. Přejeďte prstem po displeji směrem doprava.
  2. Stiskněte Odemknout.
  3. Zadejte PIN kód a stiskněte OK.
  4. Pokud je SIM karta odmítnuta:
  5. Kontaktujte příslušného prodejce nebo operátora.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak dát druhou SIM do iPhone?

Modely iPhonu 12, modely iPhonu 11, iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR podporují dvě SIM karty: jednu nano-SIM a jednu eSIM.
...
Změna telefonního čísla, ze kterého se má volat
  1. Klepněte na tlačítko Informace .
  2. Klepněte na své aktuální telefonní číslo.
  3. Klepněte na druhé číslo.
Jak nastavit eSIM jako primarni?
Pokud už máte eSIM nahranou, jednoduše vložte druhou SIM kartu do šuplíku na karty ve vašem iPhonu. Ten Vás ihned nasměruje do průvodce nastavení dvou SIM karet. Karty si můžete podle své libosti označit, vybrat primární a sekundární a nastavit, která se bude používat pro mobilní data.

Jak aktivovat eSIM?

My jsme aktivaci provedli skrze aplikaci Galaxy Watch na systému Android, kterou je nutné nainstalovat v případě, že chcete hodinky plnohodnotně používat. Fotoaparátem v telefonu jen stačilo naskenovat QR kód na plastové kartičce a vyčkat pár vteřin, než se eSIM profil nahraje do hodinek a dojde k aktivaci.
Pokud jde o toto, který iphone podporuje esim?
iPhone XS, iPhone XS Max nebo iPhone XR a novější můžou využívat dva mobilní tarify, jeden přes nano-SIM kartu a druhý přes eSIM.

Co to je Apple SIM?

Apple SIM umožňuje mít iPad připojený ve více než 90 zemích a teritoriích. Když se dostanete do své destinace, jednoduše si přímo na iPadu vyberte mobilní datový tarif a hned se připojte. iPad není blokovaný pro žádného operátora, a tak když je to výhodnější, můžete do něj nainstalovat i SIM kartu místního operátora.

By Happ Tams

Similar articles

Jakou SIM má iPhone 8? :: Jaká čísla jsou n?
Užitečné odkazy