Domovská stránka > J > Jak Dlouho Budou Podporovány Windows 10?

Jak dlouho budou podporovány Windows 10?

Konec podpory Windows 10 bude 14.

října 2025 bude ukončena podpora systému Windows 10 pro soukromé uživatele a bezpečnostní aktualizace budou k dispozici naposledy. Systémy, které splňují hardwarové požadavky, mohou na Windows 11 upgradovat zdarma.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Kdy skončí podpora Windows 10?

Microsoft rovněž dodal, že uživatelé Windows 10 by měli počítat s podporou do 14. října 2025. V praxi to znamená, že by měly dorazit minimálně tři velké aktualizace. V tuto chvíli je samozřejmě nejisté, zda půjde o termín konečný, nebo jej Microsoft prodlouží, například o menší opravné aktualizace.
Navíc, jak dlouho bude fungovat windows 7?
Od bude počítač se systémem Windows 7 nadále fungovat, ale společnost Microsoft již nebude poskytovat následující: Technická podpora při jakýchkoli potížích. Aktualizace softwaru.

Následně, kdy vyšel windows 11?

Windows 11
VyvíjíMicrosoft
Rodina OSWindows NT
První oznámení24. června 2021 (oficiálně)
První vydání5. října 2021 (oficiálně)
Aktuální verze10.0.22000.708 / 24. května 2022
Navíc, kdy byl vydán windows 10?
Windows 10 je operační systém pro osobní počítače od firmy Microsoft z řady Windows NT, který byl vydán 29. července 2015.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Kdy skončí podpora Windows 11?

Ano. Aktualizaci na Windows 11 nemusíte provádět. Společnost Microsoft bude pokračovat v podpoře systému Windows 10 až do 14. října 2025.
A další otázka, kdy skončí podpora windows 8?
Windows 8 jsme přestali podporovat a už pro tento systém nevydáváme aktualizace zabezpečení.

Kdy vychází aktualizace Windows?

Až bude aktualizace Windows 10 z listopadu 2021 připravená pro vaše zařízení, bude k dispozici ke stažení a instalaci ze stránky Windows Update v Nastavení. Zvolte si pro stažení aktualizace časový úsek, který vám nejvíce vyhovuje. K dokončení instalace pak budete muset zařízení restartovat.
Můžete se také zeptat, jak nahradit windows?
Pokud uživatelé nechtějí setrvávat u Windows, nemusí se ani spoléhat na platformu společnosti Microsoft, místo toho mohou zkusit klidně bezplatnou alternativu – operační systém Linux. Na trhu je několik různých verzí (tzv. distribucí), které se od sebe liší funkcionalitou i samotným uživatelským prostředím.

Lidé se také ptají, kdy skončila podpora systému windows 7?

Společnost Microsoft nedávno oznámila, že dne oficiálně zahájí fázi konce podpory (end of life) systému Windows 7. V tento den společnost přestane podporovat operační systém (OS) Windows 7 na noteboocích a stolních počítačích a nebude jej nadále opravovat aktualizacemi zabezpečení.

By Bathelda

Similar articles

Co znamená ukonceni podpory Windows 7? :: Jaký plat má ekolog?
Užitečné odkazy