Domovská stránka > K > Kolik Uživatelů Má Whatsapp?

Kolik uživatelů má WhatsApp?

K roku 2014 aplikaci používalo celosvětově téměř půl miliardy lidí. Na začátku ledna 2015 to bylo již 700 milionů uživatelů, přičemž zvýšit počet z 600 milionů o dalších 100 milionů lidí se podle údajů společnosti zdařilo za čtyři měsíce. V roce 2016 má přes miliardu uživatelů.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

Co je What's up?

O společnosti WhatsApp

Přes 2 miliardy lidí ve více než 180 zemích používají aplikaci WhatsApp1 ke komunikaci s přáteli a rodinou – kdykoli a kdekoli. WhatsApp je zdarma2 a nabízí jednoduché, bezpečné a spolehlivé vedení hovorů a posílání zpráv, dostupné na telefonech po celém světě.
Jak poznám když mi někdo sleduje na WhatsApp?
Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit.

Lidé se také ptají, jak pridat osobu do skupiny whatsapp?

Chcete-li účastníky přidat:
  1. V aplikaci WhatsApp přejděte do příslušné skupiny a klepněte na její téma. Případně na skupinu klepněte v záložce CHATY a přidržte ji.
  2. Klepněte na ikonu Přidat účastníky .
  3. Vyhledejte nebo zvolte kontakty, které chcete do skupiny přidat.
  4. Až budete mít hotovo, klepněte na zelenou fajfku .
Někdo se také může ptát, co je vocapp?
Wacap (vocap, whatsapp) je mobilní aplikace pro psaní zpráv = chatování a také telefonování. Vše je zdarma, stačí mít pouze v mobilu internet. Na podobném principu jako whats app funguje i program Skype, Viber Messenger nebo Hangouts, který se ale spíše používá v počítači.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Kolik lidí používá Messenger?

Facebook je nejnavštěvovanější sociální síť s 2,7 miliardami aktivních uživatelů měsíčně, následuje YouTube (2 miliardy), WhatsApp (2 miliardy), FB Messenger (1,3 miliardy) a WeChat (1,2 miliardy).
Pokud jde o toto, jak se připojit na whatsapp?
Přihlášení
  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.

Následně, co znamená funkce ztlumit na whatsapp?

Oznámení ve skupinových chatech můžete po dobu konkrétního časového úseku ztlumit. Zprávy odeslané v dané skupině budete stále dostávat, ale váš telefon při jejich doručení nebude vibrovat ani zvonit.
A jak ovládat whatsapp?
Vyberte si konkrétní konverzaci a přes tlačítko plus zvolte možnost Poloha a zde pak dejte Sdílet aktuální polohu. WhatsApp v tu chvíli vezme informaci z telefonu, který dobře ví pomocí GPS, ale i mobilní sítí, kde se přesně nachází, a průběžně tuto informaci posílá na vybraný kontakt.

Jak zjistit kdo je online na WhatsApp?

Pomocí funkcí Naposledy a Online můžete zjistit, kdy vaše kontakty naposledy použily WhatsApp nebo jestli jsou právě online. Pokud je některý z kontaktů online, znamená to, že má WhatsApp na svém zařízení spuštěný na popředí a je připojen k internetu. Nemusí to však nutně znamenat, že si přečetl vaše zprávy.

By Arlana Bott

Similar articles

  • Kolik je 10mb s?

    Mnoho uživatelů se domnívá, že s rychlostí internetu 10 Mb/s mohou stáhnout skladbu o velikosti 10 MB za sekundu. Za ideálních podmínek bude stažení souboru trvat 8 sekund, ale ve skutečnosti bude 8krát pomalejší. Jinými slovy, 1 MB je 8 MB a 1 MB je 0,125 MB.

  • Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

    Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

  • Kolik je sleva na ISIC?

    Státem nařízená 50% sleva pro držitele průkazu ISIC do 26 let. Studenti do 26 let mohou získat 50% slevu z běžného jízdného, pokud mají průkaz ISIC. Sleva je neomezená a platí u všech dopravců v rámci České republiky.

  • Kolik stojí Discord?
  • Kolik vazi potápěčská vystroj?
  • Kolik FPS je dobré?
  • Kolik jádrový procesor?
  • Kolik je 50 uzlu?
Kolik stojí croissant? :: Kolik lidí má Twitter?
Užitečné odkazy