Domovská stránka > C > Co Je To 2G?

Co je to 2G?

2G (nebo 2-G) je zkratka pro 2. generaci bezdrátové telefonní technologie mobilního telefonu. GSM 2G je schopen přenášet data, SMS, digitální hlasový hovor, či ostatní základní pomocná data, jako např. datum a čas.

Přečtěte si více

Jak dlouho bude fungovat LTE?

Na konci listopadu 2021 vypnuli své 3G vysílače O2 a T-mobile, tudíž s 3G sítěmi v České republice jsme se definitivně rozloučili. LTE (4G) a 5G se tak staly prakticky jedinou možnosti připojení k internetu v mobilu, pokud nepočítáme připojení pomocí WiFi.
Co je to LTE u telefonu?
LTE je zkratka pro vysokorychlostní internet s technologií Long Term Evolution, který navazuje na současnou 3G síť s mnoha vylepšeními. Mobilní operátoři LTE často nabízejí pod pojmem 4G. Kdybychom měli nazývat věci pravými jmény, bavili bychom se pouze o LTE.

Co je to UMTS?

Universal Mobile Telecommunication System (UMTS) je standard, v jehož rámci se uskutečňoval vývoj mobilních sítí GSM vedený sdružením 3GPP.
Lidé se také ptají, jak dlouho bude fungovat 4g síť?
A životnosť 4G bude na konci za 2-3 roky .

Kdy končí LTE?

Připravte se na vyšší rychlost

Naše 3G síť začne v průběhu října a listopadu 2021 ustupovat modernějším technologiím, které poskytují sítě LTE a 5G. Abyste mohli náš mobilní internet využívat i nadále stejně pohodlně, je nutné si zkontrolovat, jestli LTE/5G váš telefon a SIM karta podporují.
Jaký je rozdíl mezi 3G a 4G?
Takže v případě 4G se rychlost stahování obrázků zvyšuje, mapa se načítá rychleji v aplikaci, je možné sledovat HD klipy online. V případě 3G existují omezení rychlosti, takže se obrázky načítají pomaleji a mohou se vyskytnout problémy s prohlížením HD klipů.

Co znamená E na displeji telefonu?

Tak že písmeno E znamená u všech nokii - Přístroj je připojen k síti GPRS nebo EGPRS. Pokud E má okolo čtverec tak znamená - Je navázáno spojení GPRS nebo EGPRS. (V profilu Letadlo nemůžeš volat ani přijímat žádné hovory, včetně tísňových, ani používat další funkce, které vyžadují pokrytí sítě.
A další otázka, jak zrušit data v mobilu o2?
Nastavení, vypnutí nebo zapnutí Chytré ochrany dat si můžete kdykoliv upravit v internetové samoobsluze Moje O2. Zapnout / vypnout ji můžete i pomocí SMS zprávy. Pro aktivací stačí poslat SMS ve tvaru BM na číslo 999111. Pro deaktivaci pošlete DBM na číslo 999111.

Navíc, co to je 5g síť?

5G neboli síť páté generace je telekomunikační standard pro nové mobilní sítě, které ve všech ohledech překonávají stávající 4G sítě. 5G v porovnaní s předcházejícími generacemi dokáže poskytnout výrazné navýšení přenosové rychlosti v obou směrech (až 10x) a výrazné snížení doby odezvy.

By Ciel Philliber

Jaký iPhone koupit 2022? :: Kdy končí síť 3G?
Užitečné odkazy