Domovská stránka > C > Co Dělat Když Přestane Fungovat Sim Karta?

Co dělat když přestane fungovat SIM karta?

Nejprve vyzkoušejte vypnutí a zapnutí mobilního telefonu. Tenhle jednoduchý způsob často pomůže problém vyřešit. Pokud restartování telefonu nepomohlo, vyzkoušejte vložit SIM kartu do jiného mobilního zařízení. Tím zjistíte, zda není chyba ve vašem telefonu.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Jak zprovoznit SIM kartu?

Jak aktivovat hlasovou SIM kartu?
  1. Nejprve vložte sim kartu do telefonu.
  2. Následně ji aktivujete snadno pomocí prvního hovoru.
  3. Od uskutečnění prvního hovoru vám operátor v prvních 4 hodinách postupně aktivuje roaming, internet v mobilu, MMS a další sjednané služby.
  4. Nyní již můžete telefonovat!
Pokud jde o toto, co se starou sim kartou?
Tiež používam staré SIM-karty na skúšanie starších opravovaných a skladanych telefonov. Keď si telefon pyta číslo sim-ky tak dávam 0000 alebo 1111 podla toho od koho je sim-ka. Takto sa viem potom dostať do celého telefonu.

Jak otestovat SIM kartu?

Za prvé vyzkoušejte klasické „vystoupit – nastoupit", tedy smartphone jednoduše restartujte. Pokud to nepomůže, zkontrolujte, zda jste SIM kartu vložili do toho správného slotu a zda se z něj kartička nevysunula. Ověřte také, zda na kartě a v okolí není nějaká špína.
Někdo se také může ptát, jak zkontrolovat sim kartu?
Jestliže nemáte možnost SIM kartu vytáhnout, můžete zjistit své číslo SIM karty 02, T-Mobile nebo Vodafone pomocí aplikace, kterou si pohodlně stáhnete v Google Play. Aplikace se jmenuje ICCID nebo ICC ID a je ke stažení pro všechny uživatele operačního systému Android.

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Jak vycistit SIM?

Vymažte slot SIM

Zástrčka na SIM kartu je velmi citlivá na prach a různé nečistoty. Přestože výrobci používají kvalitní materiály, komunikace mezi integrovaným obvodem SIM a chytrým telefon může být blokována. Zástřčku na SIM kartu můžete vyčistit stlačeným vzduchem, ovšem nedoporučujeme ho čistit vodou.
A jak vylomit sim kartu?
SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

Co znamená neplatná SIM?

Pokud se vám zobrazuje upozornění „Neplatná SIM" nebo „Žádná SIM", použijte tento postup. Přesvědčte se, že máte aktivní tarif od mobilního operátora. Restartujte svůj iPhone nebo iPad. Zkontrolujte, jestli není k dispozici aktualizace nastavení operátora.
Navíc, jak aktivovat sim kartu gomobil?
Jak aktivovat SIM kartu?
  1. Přihlaste se do Samoobsluhy na muj.gomobil.cz. Hned po přihlášení vám Samoobsluha otevře vyskakovací okno (pop-up), ve kterém můžete vstoupit do aktivace SIM karty.
  2. Vyplňte formulář pro aktivaci SIM karty. Na další stránce vás požádáme o vyplnění několika informací:
  3. Dokončuje se aktivace.
  4. A je to!

Jak zprovoznit SIM kartu od T mobile?

Aktivace SIM karty přes Zákaznické centrum
  1. Zavolejte na Zákaznické centrum T-Mobile 800 73 73 73 (nebo 4603 ze sítě T-Mobile) a sdělte nám potřebné údaje.
  2. SIM kartu spolu s předvyplněnou objednávkou vám zašleme poštou, vy SIM kartu převezmete a případně kontaktujete naše Zákaznické centrum s žádostí o aktivaci.

By Hinkle Gapen

Similar articles

Jak aktivovat nemeckou SIM kartu? :: Co se stane kdyz zapnu rezim letadlo?
Užitečné odkazy