Domovská stránka > P > Proč Aktualizovat?

Proč Aktualizovat?

S aktualizovanými aplikacemi budete mít k dispozici nejnovější funkce a vylepšení zabezpečení a stability. Důležité: Pokud Google zjistí, že aktualizace aplikace opravuje kritickou chybu zabezpečení, můžeme ji nainstalovat. K takové aktualizaci může dojít bez ohledu na nastavení v aplikaci nebo zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak aktualizovat systém Windows 7?

Systém Windows 7 je možné spustit pomocí Windows 7Zvolte Start.

Můžete se také zeptat, kdy vydává microsoft aktualizace?

Aktualizace funkcí se obvykle vydávají dvakrát ročně a zahrnují nové funkce a schopnosti a taky možné opravy a aktualizace zabezpečení. Aktualizace pro zvýšení kvality jsou častější a zahrnují především malé opravy a aktualizace zabezpečení.
Kdy vychází Aktualizace Windows?
Až bude aktualizace Windows 10 z listopadu 2021 připravená pro vaše zařízení, bude k dispozici ke stažení ze stránky služba Windows Update v Nastavení. Zvolte si pro stažení aktualizace časový úsek, který vám nejvíce vyhovuje. K dokončení instalace pak budete muset zařízení restartovat.

Když to vezmeme v úvahu, co to je aktualizace?

Aktualizace softwaru je v informatice postup, při kterém je do počítače instalována novější verze jeho programového vybavení. Aktualizace se provádí buď z důvodů implementace vyšší bezpečnosti, oprav chyb, nebo z důvodu přechodu na novější verzi software, která obvykle poskytuje novou funkcionalitu a vlastnosti.
Proč aktualizace softwaru?
Jak už jsme nastínili, pravidelné aktualizace nejsou jen o odstraňování chyb. Uživatel často benefituje z nových verzí softwaru. Ty zpravidla, pokud se jedná o větší změnu, přinášejí i nové funkce. Jistě se najdou tací, kteří by nic neměnili, ale pokrokem se posouváme jak my, tak naše možnosti.

Související článek

Jak aktualizovat drivery?

Stiskněte a podržte název zařízení, které chcete aktualizovat, a poté vyberte příslušnou kategorii pro zobrazení názvů zařízení. Vyhledejte aktualizovaný software ovladače. Vyberte ovladač, který chcete aktualizovat.

A další otázka, proč aktualizovat operační systém?

Proč jsou aktualizace důležité

Proč? V aktualizacích jsou totiž kromě nových funkcí, případně úprav grafického uživatelského rozhraní skryty také bezpečnostní záplaty. Ty opravují tzv. zranitelnosti často mnohem dříve, než se informace o nich dostanou na veřejnost.
Kdy bude aktualizace na Windows 11?
Windows 11 je další velkou verzí operačního systému Windows, kterou společnost Microsoft plánuje vydat před koncem roku 2021. Společnost Microsoft nevydala jinou verzi Windows celých 6 let, protože je operační systém Windows 10 neustále vylepšován.

Pokud jde o toto, kdy dostanu aktualizaci na windows 11?

Plán zavádění upgradu pro Windows 11 se stále dokončuje. Má začít na konci roku 2021 a pokračovat do roku 2022. Konkrétní datum se bude lišit podle zařízení.
A jak dlouho se aktualizuje windows 11?
Pro porovnání, čistá instalace Windows 11 na mém novém rychlém stolním pc trvala cca 20 minut.

Jak nainstalovat 21H1?

U zařízení s verzemi 2004 a 20H2, která dostávají aktualizace přímo z aktualizace Windows, se zařízení automaticky instalují do Windows 10 verze 21H1. Pokud se zařízení aktualizuje z Windows 10, verze 1909 nebo starší verze, nelze tento balíček pro povolení aktualizace funkcí nainstalovat ručně.

By Evadne

Similar articles

Kdy budou grafické karty 2022? :: Kolik má Windows 10 GB?
Užitečné odkazy