Domovská stránka > K > Kdy Klesne Cena Iphone 13?

Kdy klesne cena iPhone 13?

V každém případě zájemce o základní iPhony si nyní může telefon koupit výrazně levněji než před rokem a půl. Úplně nejlevnější model mini startoval v roce 2020 na částce 21 990 Kč. Nástupce iPhone 13 začínal v září 2021 na částce 19 990 Kč a nyní po slevě vyjde na 18 490 Kč. To je rozdíl 3 500 korun.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Někdo se také může ptát, kdy bude aktualizace ios 16?

K představení iOS 16 dojde již v pondělí 6. června 2022 na vývojářské akci WWDC 2022, kde se jistě dozvíme velkou část novinek a vylepšení u této očekávané verze operačního systému. Apple zároveň vydá první beta verzi iOS 16, která bude určena pro vývojáře, ale nainstalovat si ji bude moci prakticky každý.
Jak dlouho bude podpora iPhone se?
Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Kdy končí podpora iPhone?

A pokud vše půjde hladce, měli bychom mít možnost se na nové vlastnosti iOS 16 podrobně podívat na konci roku 2022.
Který iPhone je nejlepší 2021?
Apple iPhone 12 Pro Max.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Co je lepsi iPhone 12 nebo 13?

Model iPhone 13 disponuje výkonem o cca 36 % vyšším než iPhone 12. Oba telefony využívají zdánlivě stejný OLED displej a je nutno dodat, že oba displeje jsou vysoce kvalitní. Obrazovka iPhonu 13 má ale podstatně vyšší svítivost. To v praxi znamená lepší čitelnost displeje venku, na přímém slunci.
Navíc, kdo dostane ios 15?
Nyní už ale na vyškrtnutí starších telefonů dojde a iOS 15 nepůjde nainstalovat na modely 6S, 6S Plus a původní SE z roku 2016. Novější jablečné telefony budou plně podporovány. Jak jsme již nakousli, nejnovější iOS 15 bude v plné verzi představené zároveň s další generací iPhonů, tedy koncem září či počátkem října.

Pokud jde o toto, kdy bude nová aktualizace na iphone?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16. Stane se tak během úvodní Keynote k WWDC22.
Můžete se také zeptat, co je nového ios 15?
iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích. Soustředění vám pomáhá omezit rozptylování tím, že filtruje oznámení podle toho, co právě děláte.

Který iPhone je největší?

Zbrusu nový iPhone 12 Pro Max je nejen nejlépe vybavený, ale také největší iPhone v historii Applu. Zařízení o rozměrech 160,8 × 78,1 × 7,4 mm a hmotnosti 228 gramů k nám dorazilo v líbivém barevném provedení Pacific Blue, které vypadá sympaticky a na zádech se příliš nezachytávají otisky prstů.

By Chong

Similar articles

Kolik má Windows 10 GB? :: Který iPhone koupit v roce 2021?
Užitečné odkazy