Domovská stránka > C > Co Je Sprint Backlog?

Co je sprint Backlog?

Pojem z procesního rámce Scrum. Položky produktového backlogu zařazené do sprintu spolu s plánem, jak je doručit, a cílem celého sprintu nazýváme sprint backlog.

Přečtěte si více

Související článek

Co je sprint v IT?

Základní jednotkou vývoje ve scrumu je sprint. Sprint je časově omezen. Doba každého sprintu je obvykle jeden týden až jeden měsíc.

Můžete se také zeptat, co je sprint v it?

Sprint (nebo iterace) je základní jednotka vývoje ve scrumu. Sprint je časově omezená snaha, tedy je omezen na specifický čas. Doba je určena dopředu pro každý sprint a obvykle je to jeden týden až jeden měsíc, nejčastěji 2 týdny.
Co je to refinement?
V terminologii Agile pojem Backlog Refinement znamená vylepšování, zpřesňování. Jedná se tedy o "zlepšování stavu" Product backlogu.

Lidé se také ptají, co je to back log?

Co je Product Backlog? Je to pojem ze Scrum rámce. Jedná se o uspořádaný seznam všeho, o čem se ví, že bude v produktu potřeba. Jedná se o jediný zdroj požadavků na jakékoli změny, které je třeba v produktu provést.
Navíc, co je scrum proces?
Scrum Proces - O čem to celé je

Scrum je proces postavený na týmové spolupráci, získávání časté zpětné vazby a transparentní komunikaci v rámci týmu a firmy, ale i směrem k zákazníkovi. Scrum proces se stává stále populárnějším v různých odvětvích SW vývoje.

Co je Agile a scrum?

Scrum je tedy jednou z možných implementací agile čili agilní metodiky do praxe. Oboje stojí na iterativním vývoji a managementu a kladou důraz na komunikaci v rámci týmu i mezi dodavatelem a zadavatelem. Pro svou efektivitu a adaptivnost i na menší týmy pak scrum patří mezi nejpopulárnější agilní metody.
Kolik bere scrum Master?
Scrum master
Tato nabídka již není aktivní. Datum poslední aktualizace:
Plat70000 - 100000
ProfeseProgramátoři počítačových aplikací specialisté
Detail nabídky práce >>

Jak dlouho trvá sprint?

Disciplíny
disciplínadélka M / Žstart
sprint10 km / 7,5 kmintervalově
stíhací závod12,5 km / 10 kmv rozestupech
hromadný start15 km / 12,5 kmhromadně
štafeta4x 7,5 km / 4x 6 kmhromadně
Co dělá scrum Master?
Scrum Master je především facilitátor a kouč. Scrum Master je „servant-leader" Scrum týmu. Scrum Master pomáhá osobám mimo Scrum tým pochopit, které z jejich interakcí se Scrum týmem jsou užitečné a které ne. Scrum Master pomáhá případně změnit tyto interakce tak, aby maximalizoval hodnotu vytvořenou Scrum týmem.

Co to je agilní?

Co to tedy znamená být agilní? Dynamický, flexibilní, rychlý, mít schopnost reagovat na změnu, komunikovat se zákazníkem, ptát se po jeho potřebách.

By Opportina Gulla

Co to je grooming? :: Co dělá pevný disk?
Užitečné odkazy