Domovská stránka > J > Jak Poznat Originální Iphone?

Jak poznat originální iPhone?

Než začnete
  1. Tato čísla se dají najít na několika místech, například v Nastaveních, fyzicky na samotném zařízení, ve Finderu, v iTunes a na původním balení.
  2. Pokud někdy budete kontaktovat podporu Apple, k identifikaci svého zařízení můžete použít jeho sériové číslo nebo číslo IMEI/MEID.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Proč není iPhone 9?

Proč Apple přeskočil iPhone 9

Proč ale Apple tomuto výročnímu modelu nedal označení 9? V tomto případě má v celé věci prsty především marketing. Zákazníci si totiž o mnoho raději koupí zařízení, které je určitým způsobem nevšední – a iPhone X rozhodně je, a to jak svými funkcemi v té době, tak i svým názvem.
Někdo se také může ptát, jak zjistit co mám za iphone?
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Pokud chcete zjistit, jakou verzi softwaru máte na zařízení nainstalovanou, přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Informace.

Pokud jde o toto, co je lepsi xs nebo xr?

Dražší iPhone XS nabízí lepší použité materiály, druhý fotoaparát, více režimů pro focení portrétů, odolnější sklo na zádech, lepší voděodolnost a hlavně OLED display s podporou 3D touch,HDR a úzké rámečky kolem. Pokud chcete opravdovou kvalitu a jste ochotni za to zaplatit, iPhone XS je tou správnou volbou.
Co je to XR?
Rebelie proti vyhynutí (XR) je decentralizované mezinárodní hnutí bez vůdců a bez politické příslušnosti, které pomocí nenásilných přímých akcí a občanské neposlušnosti přesvědčuje vlády, aby spravedlivě jednaly ve věci klimatické a ekologické krize.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Kolik má palců iPhone XR?

Displej iPhonu XR má zakulacené rohy, které kopírují jeho krásný zaoblený design a jsou vepsané v obdélníku. Když se obrazovka změří jako běžný obdélník, má úhlopříčku 6,06 palce, ale viditelná plocha je ve skutečnosti menší.
Navíc, jak dlouho vydrží iphone 13 mini?
iPhone 13 mini výdrží totiž kupodivu stejně nebo i víc než iPhone 12. Většinou jsem viděl 5,5 až 6 hodin se zapnutým displejem, zatímco 12 mini ukazovalo 4 hodin a pár minut.

Co umí iPhone 13 Mini?

Přední fotoaparát

Tomuto fotoaparátu nechybí portrétní režim, podpora Animoji a Memoji díky technologie TrueDepth, noční režim, Deep Fusion, Smart HDR 4, možnost výběru fotografických stylů či již zmíněný filmařský režim nahrávání videí s malou hloubkou ostrosti, a to v rozlišení 1080p při 30 FPS.
Jak Foti iPhone 13 Mini?
Zatímco u něj má však clonu f/1,8, u iPhonu 13 mini je k dispozici objektiv s o poznání lepším clonovým číslem f/1,6. Díky tomu je tak tento o půl roku schopný fotit kvalitnější fotky například při horších světelných podmínek, což u něj rozhodně potěší.

A další otázka, jak dlouho vydrží iphone 12?

Fotogalerie
iPhone 13iPhone 12
Výdrž při přehrávání videa19 hodin17 hodin
Výdrž při přehrávání audia75 hodin65 hodin

By Oatis Pushman

Similar articles

Kdo vymyslel prvni mobil? :: Kdy vyšla ráda Apple iPhone 12 Mini?
Užitečné odkazy