Domovská stránka > J > Jak Dlouho Bude Fungovat Iphone Se?

Jak dlouho bude fungovat iPhone se?

Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Které iPhony dostanou iOS 15?

iOS 15 je kompatibilní s těmito zařízeními:
  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro.
  • iPhone 12 Pro Max.
A kdy vyjde ios 154?
Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1.

Lidé se také ptají, kdy bude siri v češtině?

V minulosti se několikrát spekulovalo o tom, že Google naučí svého Asistenta konečně česky. Později se však byly tyto zprávy vyvráceny a stejný případ je i u Applu. Česká Siri měla přijít už před několika lety a stále nic. Až v posledních týdnech mají jablíčkáři kapku naděje.
Na co pouzivat Siri?
Síra se používá převážně k výrobě střelného prachu, zápalek a jako dezinfekční prostředek k tzv. síření sudů (popř. včelích plástů). Dále se využívá například v lékařství ve formě sirných mastí, které se používají proti kožním chorobám.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Co rikat Siri?

S dotazy ohledně přípravy drog, správného naporcování lidského těla nebo výroby výbušnin se tedy na Siri raději neobracejte.
Kdy vyjde nový iPhone 2022?
S přihlédnutím k inflaci (předchozí iPhone SE se dostal na trh ) je pak reálná cena samozřejmě ještě nižší, což dělá z nového iPhonu SE (2022) pravděpodobně nejlevnější iPhone v historii.
...
iPhone SE (2022)iPhone SE (2020)
256 GB16 990 Kč17 490 Kč
2 další řádky

Někdo se také může ptát, kdy bude v prodeji iphone 13?

října 2021 • 14:40

Není tomu ani týden, co se začala prodávat nová řada telefonů iPhone 13. V pátek 24. září se začaly zákazníkům doručovat předobjednávky, novinky společnosti Apple jste mohli od tohoto dne zakoupit i v prodejnách.
Následně, jak zjistit co mám za iphone?
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Pokud chcete zjistit, jakou verzi softwaru máte na zařízení nainstalovanou, přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Informace.

Jak dlouho vydrží iPhone 8?

Podle rozborky se u nového iPhone 8 dočkáme kapacity baterie 1821 mAh, iPhone 7 přitom nabízel kapacitu 1960 mAh, což je o celých 7 % více. Při testech byl jas displeje nastaven na hodnotu 200 nitů. Testy prokázaly výdrž iPhonu 8 po celých 8 hodin a 37 minut, iPhone 7 naproti tomu vydržel „jen" 7 hodin a 46 minut.

By Twelve

Similar articles

Kdy bude iPhone 13 pro skladem? :: Jak zrychlit Windows 11?
Užitečné odkazy