Domovská stránka > K > Kdy Bude Dostupná Aktualizace Windows 11?

Kdy bude dostupná aktualizace Windows 11?

Upgrady na Windows 11 budou zahájeny na konci roku 2021 a pokračovat do roku 2022. Během této doby budeme provádět nějaké testování a validování vašeho konkrétního počítače. Systém aktualizace Windows určí, zda je váš počítač způsobilý.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Když to vezmeme v úvahu, jak dlouho se aktualizuje windows 11?

Pro porovnání, čistá instalace Windows 11 na mém novém rychlém stolním pc trvala cca 20 minut.
Jak updatovat Windows 11?
Pokud chcete zkontrolovat, jestli je Windows 11 pro vaše zařízení připravený, přejděte na Start > Nastavení > Aktualizace a Zabezpečení > Sužba Windows Update a vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud je upgrade pro vaše zařízení k dispozici a chcete pokračovat, stáhněte a nainstalujte ho.

A další otázka, kdy instalovat windows 11?

Pokud byste opravdu chtěli nainstalovat jedenáctky i tam, kde to „oficiálně" nejde, mělo by to jít pomocí různých triků. Aktualizace na Windows 11 bude dostupná zdarma minimálně do konce roku 2022. Aktualizace je zdarma nyní a zdarma zůstane „minimálně do konce roku 2022", uvedl Microsoft v tiskové zprávě.
Jak dlouho bude Windows 11 zdarma?
Plán zavádění upgradu pro Windows 11 se stále dokončuje. Má začít na konci roku 2021 a pokračovat do roku 2022.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Proč upgradovat na Windows 11?

Co Windows 11 přináší navíc

Nový kabátek mají i jiné prvky a celkově vypadá systém prostě moderněji. Můžete se dále těšit na nový Průzkumník (pokud tedy nemáte raději dvoupanelového správce souborů) či nové Widgety místo dlaždic. Ty jsou však určené jen pro Plochu, do nabídky Start je nedostanete.
Kolik GB zabere Windows 11?
Společnost Microsoft oznámila minimální hardwarové požadavky pro instalaci Windows 11 na fyzický počítač nebo virtuální počítač (VM). To vyžaduje, aby uživatelé měli alespoň 64 GB úložného prostoru. To znamená, že jejich spouštěcí jednotka (obvykle jednotka C) musí mít alespoň 64 GB.

Jak vratit Windows 11 na 10 po 10 dnech?

Operační systém Windows 10

Napište do panelu hledání Windows① [Možnosti obnovení] a pak klikněte na [Otevřít]②. 2. V sekci Vrátit se k předchozí verzi Windows 10 klikněte na [Začít]③. Pokud tato možnost není k dispozici, možná již uplynulo 10 dnů, nebo došlo ke splnění jiných podmínek.
Jak ziskat Windows 11 zdarma?
Tak za prvé, Windows 11 nejsou k dispozici zdarma. Přestože společnost umožnila uživatelům upgradovat své počítače z Windows 10 na Windows 11 zdarma, nikdy nepřestala prodávat licence na nový operační systém. Jedenáctky si tak můžete koupit jako jakýkoliv jiný software.

Jak přerušit stahování Windows 11?

Pokud ještě nechcete dostávat doporučené aktualizace, můžete se rozhodnout dočasně pozastavit jejich stahování a instalaci.
  1. Vyberte Start > Nastavení > Služba Windows Update .
  2. Vyberte dobu, po kterou chcete pozastavit.

By Moonier Alfonso

Similar articles

Jak zrychlit Windows 11? :: Co dělat když mi nejde odesílání zpráv na Messengeru?
Užitečné odkazy