Domovská stránka > K > Kdy Končí Aktualizace Na Iphone?

Kdy končí Aktualizace na iPhone?

A pokud vše půjde hladce, měli bychom mít možnost se na nové vlastnosti iOS 16 podrobně podívat na konci roku 2022.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Kdy bude nová Aktualizace na iPhone?

Apple na WWDC 2022 představil iOS 16. Přináší poměrně velkou revoluci v počtu novinek a například se zaměřuje na změny odemykací obrazovky. Je již nepsaným pravidlem, že finální verze nového systému dorazí na podzim a nejinak tomu bude i letos.
Když to vezmeme v úvahu, jak dlouho bude podporovan iphone 11?
Jsou totiž nejstaršími modely s iOS 13, takže příští rok na ně už nemusí přijít řada a v roce 2021 už určtě ne.

A kdy bude k dispozici ios 15?

Apple dnes společně s představením nové modelové řady iPhone 13 oznámil termín vydání finální verze operačního systému iOS 15, který přináší celou řadu zajímavých novinek a vylepšení – jejich kompletní seznam najdete v našem starším článku. Aktualizace vyjde v pondělí 20. září okolo 19. hodiny našeho času.
Jak dlouho trvá aktualizace iOS 15?
Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

A další otázka, jak dlouho bude fungovat iphone se?

Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.
A další otázka, kdy vyjde ios 154?
Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1.

Jaká je aktuální verze iOS?

Nejnovější verze iOS a iPadOS je 15.5. Přečtěte si, jak na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch aktualizovat software. Nejnovější verze macOS je 12.4.
Kdo dostane iOS 15?
Nyní už ale na vyškrtnutí starších telefonů dojde a iOS 15 nepůjde nainstalovat na modely 6S, 6S Plus a původní SE z roku 2016. Novější jablečné telefony budou plně podporovány. Jak jsme již nakousli, nejnovější iOS 15 bude v plné verzi představené zároveň s další generací iPhonů, tedy koncem září či počátkem října.

Co umí iOS 15?

iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích. Soustředění vám pomáhá omezit rozptylování tím, že filtruje oznámení podle toho, co právě děláte.

By Howlond Monsanto

Similar articles

Jak dlouho bude mít podporu iPhone 8? :: Z jakého roku je iPhone se?
Užitečné odkazy