Domovská stránka > K > Kdy Se Zacne Prodavat Iphone 12?

Kdy se zacne prodavat iPhone 12?

První iPhone SE Apple představil na jaře roku 2016, jeho 2. generaci pak opět na jaře, jenom o čtyři roky později. Nyní by se měl interval zkrátit na půlku, takže bychom se měli dočkat už v roce 2022.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak dlouho bude podporovany iPhone 11?

iPhone 11 Pro Max. iPhone 11 Pro. iPhone 11. Všechny iPhony, které se objeví v roce 2022.
Lidé se také ptají, kdy vyjde na trh nový iphone?
Očekává se, že Apple představí nový iPhone 14 na akci, která se pravděpodobně bude konat v září 2022, pokud se bude řídit předchozími termíny uvedení na trh. Většina událostí týkajících se iPhonů se koná během prvního nebo druhého zářijového týdne.

Kdy má vyjit nový iPhone 14?

iPhone 14: ceny a datum uvedení

Apple obvykle uvádí nové modely iPhonů v úterý v druhém týdnu září. Letos to připadá na 13. září.
Kdy bude Apple iPhone 13?
října 2021 • 14:40

Není tomu ani týden, co se začala prodávat nová řada telefonů iPhone 13. V pátek 24. září se začaly zákazníkům doručovat předobjednávky, novinky společnosti Apple jste mohli od tohoto dne zakoupit i v prodejnách.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Kdy vyšel iPhone 13 pro?

září 2021 • 05:30

Nové iPhony 13 a 13 Pro jsou v předprodeji od minulého pátku. Do prodeje jdou dnes spolu s novými iPady. Model iPhone 13 Pro zlevnil o tisícovku a startuje na 28 990 korunách, větší model 13 Pro Max zlevnil dokonce o dva tisíce, kdy jeho cena začíná na 31 990 korunách.
A jak dlouho bude fungovat iphone se?
Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Když to vezmeme v úvahu, jak dlouho trvá aktualizace ios 15?

Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění.
Lidé se také ptají, kdy vyjde nový ios 16?
Apple na WWDC 2022 představil iOS 16. Přináší poměrně velkou revoluci v počtu novinek a například se zaměřuje na změny odemykací obrazovky. Je již nepsaným pravidlem, že finální verze nového systému dorazí na podzim a nejinak tomu bude i letos.

Kdy bude k dispozici iOS 15?

Apple dnes společně s představením nové modelové řady iPhone 13 oznámil termín vydání finální verze operačního systému iOS 15, který přináší celou řadu zajímavých novinek a vylepšení – jejich kompletní seznam najdete v našem starším článku. Aktualizace vyjde v pondělí 20. září okolo 19. hodiny našeho času.

By Yaya

Similar articles

Kdy zlevní iPhone 13? :: Jak si stáhnout The Sims 4 na PC zdarma?
Užitečné odkazy