Domovská stránka > O > Odkud Pochází Značka Xiaomi?

Odkud pochází značka Xiaomi?

Xiaomi je společnost založená v Číně, odkud se během rekordně krátké doby rozšířila do celého světa.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Kde se vyrábí telefony Xiaomi?

V Indii, kde je také nejprodávanější značkou telefonů, dokonce vyrábí 99 % smartphonů přímo tam.
Kdo vyrábí Redmi?
Značka Redmi, která patří pod křídla veleúspěšné čínské společnosti Xiaomi, se po osamocení začala zaměřovat na své vlastní telefony. Kromě telefonů vyrábí také další elektroniku jako notebooky či powerbanky. Cílem je nabídka poměru ceny a kvality.

Kdo vyrábí mobily Poco?

Výrobce Xiaomi se svou značkou Poco opět ukazuje, že byste její modely rozhodně neměli přehlédnout. Smartphone Poco M3 nabízí totiž solidní výbavu za cenu, u které musí jiní dělat poměrně znatelné kompromisy. Značku Poco (dříve Pocophone) si Xiaomi pořídilo původně jako alternativní označení modelů pro indický trh.
A další otázka, proč nekupovat mobil xiaomi?
Systém je nepřehledný, grafika působí dětinsky, mnoho funkcí je zde takřka jenom kvůli tomu, že je softwarové oddělení Xiaomi vidělo u konkurence a přišlo jim, že je chtějí také implementovat – příkladem budiž ovládací centrum, které jako by z oka vypadlo tomu v iOS.

Související článek

Co znamená znacka NFC?

Komunikace v blízkém poli je bezdrátová komunikační metoda, která je na trhu již dlouhou dobu. Technologie radiofrekvenční identifikace (RFID) je označována jako termín. Celosvětovým standardem je frekvence 13,56 MHz.

Navíc, kdy byla založena společnost xiaomi?

Přestože byl výrobce založen teprve v roce 2010, rychle si získal velkou popularitu ve světe a zařadil se mezi největší světové výrobce chytrých telefonů. Vedle iPhonů a Samsungů jsou telefony Xiaomi (včetně podznaček Redmi a Poco) těmi nejoblíbenějšími zařízeními mezi uživateli napříč celým světem.
Které telefony se vyrábí v Číně?
V současné době v prvním letošním čtvrtletí jsou mezi pěti největšími výrobci smartphonů hned tři čínské značky. Konkrétně Huawei je druhý a stahuje náskok zatím vládnoucího Samsungu. Čtvrté je Xiaomi a páté Oppo. Třetí místo patří Applu, to pro pořádek.

Kde je vyroben Samsung?

Samsung samozřejmě provozuje své výrobní závody i v domovské Jižní Koreji. Tam se také vyrábí většina komponentů, které získává od svých sesterských společností. Nicméně jeho místní továrna na výrobu chytrých telefonů se na celosvětových dodávkách podílí méně než deseti procenty.
Kde se vyrábí mobilní telefony?
V Číně, Indii, Malajsii, Thajsku a Vietnamu dnes vzniká naprostá většina produkce. Pokud nemáte důvěru ve zboží vyráběné v Číně a dalších asijských trzích, stále máte možnost zakoupit i „pravý evropský mobil".

Můžete se také zeptat, co znamená note u xiaomi?

Za zmínku stojí i fakt, že název společnosti lze přeložit jako „malá rýže", nebo-li proso. Série "Redmi" se časem propracovala v samostatnou značku v nabídce Xiaomi. Redmi cílí na střední třídu, zatímco Xiaomi (Mi) se zaměřuje na dražší a vybavenější modely.

By Gun

Similar articles

Který Xiaomi vybrat? :: Jaké firmy vyrábí procesory?
Užitečné odkazy