Domovská stránka > K > Kolik Lidí Na Světě Pouziva Iphone?

Kolik lidí na světě pouziva iPhone?

Apple letos v září poprvé pokořil hranici jedné miliardy aktivních uživatelů iPhonu. Vyplývá to z odhadů analytika Neila Cybarta.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Kolik je uživatelů APKY T-Mobile?

Pokud bychom do statistik započítali i webovou verzi aplikace Můj T-Mobile, celkově by se počet uživatelů rapidně zvýšil. Jen pro zajímavost, celkově využívalo Můj T-Mobile (Android, iOS, Windows Phone, web) v měsíci prosinci roku 2014 necelých 385 000 uživatelů.
Můžete se také zeptat, kolik uživatelů využívá aplikaci t-mobile?
Aplikaci Můj T-Mobile aktivně používá 100 tisíc uživatelů: Nejčastěji zjišťují volné minuty, SMS a přenesená data. Aplikace Můj T-Mobile, mobilní správce účtů růžového operátora, spatřila světlo světa v roce 2013 na platformách Android a iOS, o rok později se dočkali i majitelé zařízení se systémem Windows Phone.

A další otázka, jak zjistit vir?

Ve většině případů si vystačíte s bezplatnou aplikací od seriózního antivirového vývojáře. Například Avast Mobile Security pro Android vás ochrání před viry, malwarem a spywarem. Také testuje aplikace na přítomnost trojských koní a jiných infekcí.
Jak zjistit jestli mám Hacknuty telefon?
První ukazatelem je horší výdrž baterie. Jistě, akumulátor sám o sobě stárne a nepatrně snižuje svou kapacitu při každém nabíjení. Pokud však máte relativně nový telefon a najednou nevydrží ani půl dne (když předtím vydržel při stejné intenzitě používání dvojnásob), může to být důležitý signál.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

A jak se zbavit virů v telefonu?

Jak vyčistit telefon od virů

Stačí neopatrně stažená aplikace z podezřelého zdroje a je tu problém. Nejlepší je proto zaměřit se na prevenci. K dispozici je hned několik antivirových programů pro telefony, např. Avira (pro Android a iOS), Bitdefender (pro Android a iOS) či Sophos Mobile Security (pro Android a iOS).
Jak dostat vir z iPhonu?
Jak odebrat virus z iPhone?
  1. Otevřete Nastavení a najděte kartu Safari .
  2. Prohledejte menu a vyberte Vymazat historii a data webových stránek.
  3. Potvrďte svůj výběr. To umožní zařízení vymazat veškerou historii, uložená hesla a veškerou mezipaměť.

Jak chranit iPhone?

Nainstalujte si VPN

Mezi jeden z nejnovějších a nejmodernějších způsobů, pomocí kterých se můžete nejen na internetu chránit, patří využití VPN. Zkratka VPN znamená Virtual Private Network, tedy virtuální soukromá síť.
Lidé se také ptají, jak se zbavit víru na iphonu?
Můžete zkusit nějakou z aplikací dostupných v App Store, která vám s vymýcením nezvaného návštěvníka pomůže. Jenže jakou vybrat? Mně se osvědčila Avira Mobile Security. Aplikace dokáže zablokovat přístup na podezřelé webové stránky, oskenovat kontakty, které byly napadeny nebo vystopovat zařízení, pokud bylo odcizeno.

Z jakého roku je iPhone 8?

Prodej započal dne 22. září 2017. V České republice a dalších státech prodej začal 29. září 2017.

By Benedic Axe

Similar articles

Kdo vymyslel QWERTZ? :: Jak třídit poštu v Outlooku?
Užitečné odkazy