Domovská stránka > K > Kdo Prezije Squid Game?

Kdo prezije Squid Game?

Za prvních 28 dní vidělo seriál režiséra a scenáristy Hwang Dong-hyuka přes 111 milionů diváků.

Přečtěte si více

Související článek

Kdo přežije na Prima Cool?

V první sezóně byl Survivor jedním z nejsledovanějších pořadů v televizi. S názvem Kdo přežije se můžete setkat i v češtině. Prvních 28 řad televize Prima Cool odvysílala na jaře 2017).

Jak se jmenuje 067 Že Squid Game?

Kang Sae-byeok alias hráčka 067 (Jung Ho-yeon)

V krutých hrách chce získat peníze, aby mohla zaplatit převaděči za to, aby dostal do Jižní Koreje její rodiče. Za peníze chce také postavit dům pro celou rodinu, aby nemuseli žít na špinavé ulici.
Kolik vydelala Squid Game?
Podle agentury Bloomberg, která se dostala k interním dokumentům streamovací společnosti, je totiž možné, že zisk Netflixu ze Squid Game, kterou sleduje přes 132 milionů lidí, bude téměř 900 milionů dolarů.

Kolik lidí videlo Squid Game?

Podle agentury Bloomberg, která se dostala k interním dokumentům streamovací společnosti, je totiž možné, že zisk Netflixu ze Squid Game, kterou sleduje přes 132 milionů lidí, bude téměř 900 milionů dolarů.
Když to vezmeme v úvahu, jak dopadla hra na oliheň?
Devítidílná dramatická série, v jejímž centru stojí nelítostný souboj o rekordní výhru 45,6 miliard wonů (asi 846,7 milionu korun) posloužila v posledních týdnech mnoha účelům.

Související článek

Jak otevřít Game bar?

Klávesa slouží k otevření herního panelu.

Kolik dilu má Squid Game?

2021–???? | Jižní Korea | 60 minut | Netflix | Akční / Dobrodružný / Drama | 9 epizod | status: objednána 2.
Kdy vysla hra na Olihen?
Druhá řada seriálu by mohla prozkoumat například jeho vztah s bratrem – policistou. (Konec spoilerů). Nakonec Tong-hjŏk řekl, že práce na nové Hře na oliheň nabírají obrátky a na obrazovky by mohla dorazit už na konci příštího roku nebo začátku roku 2024.

Když to vezmeme v úvahu, jak dlouho trvalo natocit squid game?

Squid Game je na Netflixu přes 2 týdny a od té doby si postupně získává miliony nových diváků. Jihokorejský seriál, na kterém Hwang Dong-Hyuk pracoval 13 let, je totiž pořádně zábavný. Všechny epizody napsal a zrežíroval sám a tvrdí, že pokud se pustí do 2. série, potrvá to opravdu dlouho.
Jak se jmenuje Panenka že Squid Game?
VIDEO: Modelka Jung Ho-Yeon je hvězdou seriálu Squid Game.

Co říká Panenka že Squid Game?

Když totiž soutěžící vstoupí do arény, jediné, co vidí, je obří panenka opřená o strom. Ta náhle začne odříkávat jihokorejskou verzi hry "Cukr, káva, limonáda, čaj, rum, bum".

By Tuneberg

Kolik je vyhra ve hře na Olihen? :: Co způsobuje Phishing?
Užitečné odkazy