Domovská stránka > K > Kdo Je Nejlepší Hráč Na Světě?

Kdo je nejlepší hráč na světě?

Žebříček IFFHS
HráčHlasy
1Pelé1705
2Johan Cruijff1303
3Franz Beckenbauer1228
4Alfredo Di Stéfano1215

Přečtěte si více

Související článek

Jaký notebook je nejlepší?

Nejlevnější notebooky v České republice jsou nejprodávanější.

Následně, kdo je lepší ronaldo nebo messi?

Messi vstřelil v pěti odehraných zápasech pět gólů, Ronaldo vsítil o jednu branku navíc. Nutno podotknout, tito dva borci se spolu takto na dálku přetahují po celou dobu jejich kariéry. Dalo by se tedy říci, že momentálně je na tom lépe Ronaldo, jelikož svými góly skutečně Manchester United táhne.
Kdo je nejlepší fotbalista 2022?
Lewandowski získal cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu světa.

A kde je nejlepší fotbalista na světě?

Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa získal posedmé Lionel Messi. Argentinský útočník Paris St. Germain vylepšil vlastní rekord v anketě magazínu France Football. Druhé místo obsadil polský kanonýr Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov, třetí skončil italský záložník Jorginho z Chelsea.
A kdo je nejrychlejší fotbalista na světě?
Kylian Mbappé provětrával zpomalenou obranu Jihoameričanů, přičemž mu byla naměřena maximální rychlost 38 km/h. Tímto výkonem sesadil z první příčky historického fotbalového žebříčku Arjena Robbena a dokonce překonal i průměrnou rychlost jamajského sprintera Usaina Bolta při světovém rekordu v běhu na sto metrů.

Související článek

Který cloud je nejlepší?

Rychlý pohled na tabulky ukazuje, kdo je vítězem. Jediný, kdo může nabídnout neomezený prostor, je Amazon Cloud Drive.

A další otázka, kdo je nejlepší hráč na světě ve fortnite?

Na rozdíl od toho, čemu mohou někteří věřit, šampiona Fortnite World Cup 2019 - Kyle "Bugha" Giersdorf - zůstává jedním z nejlepších hráčů hry. Přestože svůj titul v LAN atmosféře ještě řádně neobhájil, Bugha i nadále sbírá vysoké umístění v náročných soutěžích.
Lidé se také ptají, kdo má víc gólů messi nebo ronaldo?
Pokud vezmeme v potaz celkové statistiky obou fotbalistů za jejich profesionální kariéru, tak zde vede Cristiano Ronaldo, který vstřelil 633 gólů v 909 zápasech. Lionel Messi nastřílel zatím 610 gólů ve 774 zápasech. Tudíž velmi vyrovnaná statistika.

Pokud jde o toto, kdo je nejlepe placeny fotbalista?

Nejlépe placeným hráčem je Brazilec Neymar, který si v PSG vydělá 49 milionů eur za rok (cca 1,2 miliardy korun). V pořadí druhý Messi bere ročně necelou miliardu.
Někdo se také může ptát, kdo je nejlepší fotbalista v Česku?
Anketa Fotbalista roku je nejstarší fotbalovou anketou u nás. Jejím nejnovějším vítězem je Patrik Schick. Útočník Leverkusenu toto ocenění získal v neděli 29. května 2022.

Kdo je nejbohatší fotbalista na světě?

Ronaldo už je před Messim. Cristiano Ronaldo se vrátil na první místo nejvíce vydělávajících fotbalistů na světě. Podle časopisu Forbes si v sezoně 2021/2022 přilepší o 125 milionů dolarů (2,7 miliardy korun) před zdaněním. Velkou část z toho tvoří plat v Manchesteru United, ale nemalé peníze dostává také od sponzorů.

By Reamy Banez

Similar articles

Kdo je nejdražší fotbalista na světě? :: Jak získat nano SIM Sazkamobil?
Užitečné odkazy