Domovská stránka > C > Co Znaˇena Lol?

Co Znaˇena LOL?

LOL je akronym pro anglické "Laughing Out Loud". Znamená to "smìju se, až se za bøicho popadám" a používá se v textové internetové komunikaci jako vyjádøení pobavení z nìèeho. Jedná [..]

Přečtěte si více

Co je to BRUH?

Bro (bruh) – slangové označení pro bratra (brášku), které se používá ve významu „kámo" nebo „kamaráde".
Co to je BFS?
BFS či BfS může znamenat: Prohledávání do šířky (Breadth-first search) – algoritmus. Bowling for Soup – hudební skupina. Blackfoot Sue – hudební skupina.

Co je to i?

I je deváté písmeno latinské abecedy. V biochemii je I symbol pro aminokyselinu isoleucin. V češtině je I spojka. V angličtině znamená I zájmeno já.
Lidé se také ptají, co znamená v chatu f?
Sociální sítě po smrti Karla Gotta zaplavily reakce v podobě písmene F. To, co by se některým mohlo zdát jako projev neúcty, je náhrada za zaběhlou zkratku RIP, která se do češtiny překládá jako: „Odpočívej v pokoji". Převážně mladí lidé jí vlastně slangově vyjadřují respekt k zesnulé osobě.

Pokud jde o toto, jak skrýt příjemce emailu?

Pokud chcete v odesílané zprávě skrýt e-mailovou adresu příjemce, můžete ho přidat do pole Skrytá kopie. Jak skrytá kopie funguje: Příjemci se nedozvědí, že jste do pole Skrytá kopie někoho přidali. Lidé, které přidáte do pole Skrytá kopie, uvidí, že byli přidáni přes skrytou kopii.
Když to vezmeme v úvahu, jaký je rozdíl mezi umístěním adresáta do pole komu kopie či skrytá kopie?
Slepá čili skrytá kopie (Bcc): blind carbon copy – neviditelná kopie (adresát bude vidět osoby uvedené v poli „Komu" a „Cc", ale ne adresy v „Bcc") (vyplňuje odesílatel, nepovinná položka) Received: přijato – trasové informace vytvořené servery, kterými zpráva prošla (automatické zápisy serverů)

Když to vezmeme v úvahu, jak posílat hromadné emaily outlook?

Založte nový prázdný dokument a na kartě KORESPONDENCE klikněte na tlačítko Spustit hromadnou korespondenci – zvolte typ hlavního dokumentu: Dopisy, Obálky, Štítky nebo Adresář. Klikněte na tlačítko Vybrat příjemce a zvolte možnost Vybrat z kontaktů Outlooku. Vyberte složku kontaktů a klikněte na tlačítko OK.
Kdo uvidí skrytou kopii?
Zobrazení příjemců skrytých kopií

Příjemce v poli Skrytá může zobrazit pouze odesílatel zprávy, když ji otevře ve složce Odeslaná pošta (kde se ve výchozím nastavení ukládají všechny odeslané zprávy).

A další otázka, jak se posílá email?

Přeposlání e-mailu v příloze
  1. Na počítači přejděte do Gmailu.
  2. Vyberte požadované e-maily.
  3. Klikněte na ikonu možností Přeposlat jako přílohu.
  4. Do pole Komu zadejte příjemce. Příjemce můžete zadat také do polí Kopie a Skrytá kopie.
  5. Přidejte předmět.
  6. Napište text zprávy.
  7. Dole klikněte na Odeslat.

By Burne

V kterém roce zemřel Karel Kryl? :: Proč nemůžu být šťastný?
Užitečné odkazy