Domovská stránka > J > Jak Zakroužkovat Text Ve Wordu?

Jak zakroužkovat text ve Wordu?

Výběr textu zakroužkováním

Nakreslete kruh kolem textu, který chcete vybrat. Můžete vybrat slova, věty nebo odstavce. Teď můžete použít formátování, například barvu písma, tučné písmo nebo kurzívu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dělá řádkování ve Wordu?

Přejděte na domovskou stránku.

Jak posunout Radek ve Wordu?

Přejděte na Domů a vyberte řádkování a mezery mezi odstavci > Možnosti řádkování v dolní části nabídky. Otevře se dialogové okno odstavec . Na kartě odsazení a mezery vyberte požadované možnosti a klikněte na OK. Možnosti v dialogovém okně odstavec jsou popsány v části Úpravy odsazení a řádkování.
Jak Nečíslovat obsah Word?
Následující metodu můžete použít, pokud chcete zabránit tomu, aby položky obsahu měla stejné číslo stránky. Ve Wordu podržte stisknutou klávesu CTRL a vyberte položku obsahu, kterou chcete přesunout na danou stránku v dokumentu. Toto funguje pro číslované i nečíslované položky obsahu.

Jak vložit podkapitolu?

V kartě Domů - Styly vybereme Nadpis 1 (pro kapitolu) či Nadpis 2 pro podkapitolu. Po přiřazení se daný text změní dle vybraného stylu. Poznámka: Jak předdefinované styly změnit pole svých potřeb či přidat automatické číslování jednotlivých kapitol sepíšu v dalším článku.
Když to vezmeme v úvahu, jak nečíslovat úvod v obsahu?
Přes tlačítko "Možnosti" lze nastavit i jiné typy stylů, které mají být zahrnuty v obsahu. Běžně jsou používány právě nadpisy, ale některé bakalářské / diplomové práce zahrnují např. úvod nebo závěr nečíslovaný. Pokud tedy existuje nový styl pro takové položky, dá se jednoduše zahrnout právě na kartě Možnosti.

Související článek

Jak nastavit odsazení ve Wordu?

Pokud chcete změnit styl prvního řádku, klikněte pravým tlačítkem myši na styl Normální a vyberte možnost Změnit.vyberte formát a poté vyberte možnost Odstavec. Na kartě Odsazení a mezery můžete v části Odsazení změnit styl prvního řádku.

Když to vezmeme v úvahu, jak pohnout s obrazkem ve wordu?

Otevřít možnosti rozložení
  1. Vyberte obrázek.
  2. Vyberte ikonu Možnosti rozložení.
  3. Zvolte požadované možnosti rozložení: Pokud chcete obrázek přenést před text a nastavit ho tak, aby zůstal na určitém místě na stránce, vyberte Před textem (v části S obtékání textu) a pak vyberte Opravit pozici na stránce.
A další otázka, jak odstranit podbarvení textu ve wordu?
Odebrání zvýraznění z části nebo z konců dokumentu
  1. Vyberte text, ze kterého chcete zvýraznění odebrat, nebo stisknutím Ctrl+A vyberte veškerý text v dokumentu.
  2. Přejděte na Domů a vyberte šipku vedle možnosti Barva zvýraznění textu.
  3. Vyberte Bez barvy.

Jak odstranit podtržení textu ve Wordu?

Na kartě Domů klikněte ve skupině Písmo na Vymazat veškeré formátování. Na kartě Domů klikněte ve skupině Písmo na Vymazat veškeré formátování. Na kartě Zpráva klikněte ve skupině Základní text na Vymazat veškeré formátování. Na kartě Domů klikněte ve skupině Základní text na Vymazat veškeré formátování.
A jak naformátovat na fat32?
Spusťte Průzkumníka ve Windows, najeďte na usb flash disk, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a zvolte Formátovat. Ještě před formátem můžete vybrat systém souborů: NTFS. FAT32 (výchozí)

Jak odstranit formátování?

Vymazat veškeré formátování
  1. Vyberte text s formátováním, které chcete vymazat.
  2. Vyberte Domů >Vymazat všechna formátování nebo stiskněte Ctrl+mezerník.

By Liebermann Nippe

Similar articles

Jak udělat ve Wordu negaci? :: Jak se formátuje ve Wordu?
Užitečné odkazy