Domovská stránka > J > Jak Udělat Hovor Přes Zoom?

Jak udělat hovor přes Zoom?

Funkce a nastavení aplikace Zoom

Zoom nabízí široké spektrum funkcí, které můžete při telefonátech a videohovorech využívat. Abyste si je mohli všechny správné konfigurovat, klepněte na ozubené kolečko v pravém horním rohu obrazovky Domovské obrazovky programu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak stáhnout video ze Zoom?

Jak stáhnout video z ZOOM
  1. Otevřete naši bezplatnou webovou stránku a vyberte aplikaci ZOOM Video Downloader.
  2. Získejte jakýkoli odkaz na video z ZOOM video hub.
  3. Zadejte nebo vložte adresu URL videa do textové oblasti.
  4. Vyberte preferovanou kvalitu videa a formát.
A další otázka, jak na videokonference?
Založit videokonferenci v aplikaci Zoom je navíc opravdu jednoduché a intuitivní. Stačí se zaregistrovat, prostřednictvím možnosti Schedule a Meeting založit online schůzku a poté vygenerovaný odkaz zaslat všem, kteří se chtějí účastnit. Ti se poté mohou připojit přes desktopový program, prohlížeč či mobilní aplikaci.

Navíc, jak zvednout ruku v zoom?

Poznámka: Existují klávesové zkratky, které můžete na svém zařízení používat Windows PC nebo Mac, abyste zvedli ruku v Zoom. Na tvé Windows PC, stiskněte Alt + Y a přepnout Zvedni ruku možnost na On or pryč. Když je tato možnost povolena, uvidíte vedle svého jména malou modrou ikonu ruky.
Jak vytvořit místnost v Zoom?
a) Po přihlášení můžete kliknout nahoře na „Schedule a meeting" nebo v levém menu na „Meetings" a následně na „Schedule a New Meeting" uprostřed obrazovky. b) Zobrazí se formulář pro vytvoření nového meetingu.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Můžete se také zeptat, jak zoomovat video?

Krok 1: Otevřete bezplatný editor zvětšení videa a přetáhněte soubor videa do rozhraní. Krok 2: Udržet si Ctrl + E tlačítka současně otevřít Úpravy a efekty dialog. Krok 3: Jít do Video Effects > Geometrie, a zkontrolujte Interaktivní zoom volba. Poté se zobrazí nástroj pro zvětšení videa.
Jak pozvat na schůzku na Zoom?
Abyste mohli na „přednášku" pozvat studenty, musíte jim poslat pozvánku. To lze přes aplikaci v PC (například Thunderbird), přes Gmail nebo přes Yahoo. Nebo pomocí Copy Invitation lze zkopírovat pozvánku a pak ji poslat přes jiné rozhraní k e-mailu. Účastníkům přijde odkaz na meeting a heslo.

Navíc, jak kreslit v zoom?

Na rozdíl od Skypu ale Zoom nabízí ještě vymakanější sdílení obrazovky. Jakmile totiž cokoli začnete se svými studenty sdílet (nebo studenti začnou sdílet s vámi), kdokoli na sdílenou obrazovku může psát a kreslit. Tato fuknce se jmenuje Annotate a funguje jak pro učitele, tak pro všechny žáky.
Můžete se také zeptat, jak vytvořit skupinu na zoom?
ZOOM: rozdělení studentů do skupin
  1. po vytvoření meetingu klikněte dole na ikonku se 4 čtverci.
  2. vyskočí Vám okénko, na kterém si můžete nastavit, kolik skupin chcete vytvořit a zda má ZOOM studenty do skupin přiřazovat random („Automatically"), nebo je přiřadíte ručně („Manually")

Někdo se také může ptát, jak si vytvořit účet na zoom?

Zaregistrovat se můžete s úvodní stránky zoom.us. Ve formuláři vyplňte vaši emailovou adresu, kterou budete používat na přihlašování do Zoom účtu a klikněte na Sign Up.

By Dash

Similar articles

Jak kalibrovat dron? :: Jak stáhnout aplikaci Zoom do PC?
Užitečné odkazy