Domovská stránka > C > Co Je To Adaptivní Oznámení?

Co je to adaptivní oznámení?

Pokud oznámení stále nedostáváte včas, může být zapnutá funkce Adaptivní baterie. Pokud používáte Android 9 a vyšší, může tato funkce ovlivnit také oznámení vašeho telefonu, proto jej vypněte a zjistěte, zda vám funguje. Přejděte do Nastavení, vyberte možnost Baterie a potom klepněte na položku Adaptivní baterie.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to Push oznameni?

Pokud používáte mobilní aplikaci Equa bank, push oznámení se zobrazí na ploše vašeho telefonu. Získáte tak přehled o všech pohybech na svých účtech.

Co znamená Umlcena oznameni Iphone?

Pokud funkci Sdílet stav soustředění aktivujete, tak se ostatním uživatelům, po rozkliknutí konverzace s vámi v nativní aplikaci Zprávy, zobrazí informace o tom, že máte umlčená oznámení.
Můžete se také zeptat, jak vypnout umlčená oznámení?
Povolení zobrazování umlčených oznámení na uzamčené obrazovce a ztlumení uzamčené obrazovky: Klepněte na položku Při uzamčení a pak zapněte volbu Zobrazit na zamčené obrazovce. Také můžete zapnout volbu Ztlumit zamčenou obrazovku, která v tomto režimu soustředění ztlumí zamčenou obrazovku.

A další otázka, jak vypnout oznameni na iphone?

Vypnutí oznámení pro konkrétní aplikace
  1. Přejděte do Nastavení > Oznámení a potom klepněte na Návrhy Siri.
  2. Vypněte jakoukoli aplikaci.
Lidé se také ptají, jak skryt nahled zprávy?
Postupujte následovně:
  1. Otevřete Nastavení.
  2. Vyberte záložku Oznámení.
  3. Najděte položku Zprávy.
  4. Změňte položku Zobrazovat náhledy na „v odemknutém stavu" (vypne náhledy na zamčené obrazovce). Možnost „vypnuto" pro změnu vypne upozornění úplně.

Související článek

Jak najít historii oznámení?

Po přetažení widgetu Nastavení zkratek na domovskou obrazovku se zobrazí stránka s několika možnostmi. Můžete vybrat protokol oznámení. Zde si můžete prohlédnout historii svých oznámení.

Jak skryt oznameni na Xiaomi?

Jinak nastavení zobrazení obsahu oznámení na odemykací obrazovce je v Nastavení-Zamykací obrazovka a heslo-Rozšířené nastavení-Na obrazovce uzamčení-Zobrazovat všechna oznámení a skrýt jejich obsah.
Jak změnit text na zamykací obrazovce?
Přejděte do Informace o vlastníkovi na Zamyk. obrazovce. Aktivujte volbu Zobrazovat podpis na Zamykací obrazovce. Do textového pole napište text, který se bude zobrazovat a potvrďte „fajfkou" v pravém horním rohu.

Někdo se také může ptát, co na androidu znamenají symboly ve stavovém řádku?

V pravé horní části chytrých telefonů s Androidem, takzvaném stavovém řádku, se kromě ukazatele času zobrazují také různé další symboly. Například Písmena G, E a 4G informují o typu (a tím pádem i rychlosti) připojení k Internetu.
Když to vezmeme v úvahu, jak funguje aplikace tečka?
Jak aplikace Tečka funguje? Do aplikace je možné načíst certifikáty jedné nebo více osob (např. členů rodiny), a to postupným přihlášením těchto osob do Očkovacího portálu občana nebo naskenováním QR kódu z jejich certifikátů (papírových či jinak zobrazených).

Kdy se objeví očkování v tečce?

maps_ugcValidační aplikace čTečka a Tečka. Certifikáty základního očkovacího schématu (1 dávka Janssenu, nebo 2 dávky ostatních vakcín) jsou na území ČR od platné 270 dní.

By Ranitta Counce

Similar articles

Jak nastavit VLC jako výchozí přehrávač? :: Kde je panel oznámení?
Užitečné odkazy