Domovská stránka > J > Jak Odemknout Hlavní Panel Windows 11?

Jak odemknout hlavní panel Windows 11?

Až potvrdíte, že je hlavní panel odemknutý, stiskněte a podržte libovolné prázdné místo na hlavním panelu nebo na něj klikněte pravým tlačítkem myši. Vyberte Nastavení hlavního panelu > Umístění hlavního panelu na obrazovce a pak vyberte Vlevo, Nahoře, Vpravo nebo Dole.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

A jak otevřít kontrolní panel?

Další možnost jak spustit Ovládací panely je použít klávesovou zkratku [Windows]+[R] a do pole Otevřít: napsat příkaz »control«. Příkaz potvrďte klávesou [Enter] nebo tlačítkem »OK«.
Kde najdu panel nástroje?
Do pole pro vyhledávání na hlavním panelu Windows napište výraz »nástroje«. Z výsledků hledání spusťte ovládací panel »Nástroje pro správu«.

Jak odemknout hlavní panel?

Jak hlavní panel uzamknout či odemknout

Stačí na ni kliknout pravým „myšítkem" a zvolit „Uzamknout hlavní panel„. Pokud byste v budoucnu chtěli nějakou tu další ikonku přidat, stejně tak panel odemknete.
Když to vezmeme v úvahu, co je to taskbar?
Hlavní panel (anglicky taskbar) je v informatice část grafického uživatelského prostředí, která obvykle zobrazuje spuštěné počítačové programy, nabídku start, oznamovací oblast a hodiny.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Pokud jde o toto, jak odemknout spodní listu?

Když chytneš hranu lišty objeví se šipky? Pokud ne, je lišta jenom zamknutá. Odemkni ji. Klikni pravým tlačítkem myši na volném místě hlavního panelu a zvol volbu Uzamknout hlavní panel.
A další otázka, kde je control panel?
Potáhněte prstem směrem od pravého okraje obrazovky, klepněte na Hledat (nebo pokud používáte myš, přejděte do pravého horního rohu obrazovky, sjeďte dolů a klikněte na Hledat), do vyhledávacího pole zadejte Ovládací panely a pak klepněte nebo klikněte na Ovládací panely.

Jak otevřít programy a funkce?

Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte Ovládací panely a ve výsledcích vyberte Ovládací panely. Vyberte Programy > Programy a funkce.
Lidé se také ptají, jak otevřít nastavení windows?
Pravým tlačítkem myši klikněte na ikonu Start a v nabídce vyberte možnost Nastavení. Současně stiskněte klávesy Windows a I. Současným stisknutím kláves Windows a R otevřete okno Spustit, zadejte text a stiskněte tlačítko ms-settings: OK.

Jak zobrazit panel nástrojů ve Wordu?

Zobrazit možnosti pásu karet
  1. V pravém horním rohu vyberte ikonu Možnosti zobrazení na pásu karet .
  2. Zvolte možnost pro pás karet: Zobrazení karet a příkazů udržuje všechny karty a příkazy na pásu karet stále viditelné.

By Rosinski Janocha

Similar articles

Kde je panel oznámení? :: Jak zapnout grafickou kartu?
Užitečné odkazy